İYİ Parti Ankara Milletvekili ve eski parti sözcüsü Kürşad Zorlu, İYİ Parti'den istifa ettikten sonra geçtiğimiz günlerde AKP'ye geçti.
İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, Zorlu hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Sözcü TV'de konuşan Çömez, Zorlu'nun konuşma yapmadan önce Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'a gidip danıştığını söyledi.
"PARTİMİZDEYKEN HAKAN FİDAN'DAN FİKİR ALAN BİRİSİ"
"Biz kendisine konuşma verdiğimiz zaman grup başkanvekili olarak koşa koşa gidip Dışişleri Bakanı'na Hakan Fidan'a 'Ben bir konuşma yapacağım ne söyleyeyim' diye soran birisi" diyen Çömez, "Bizim partimizdeyken bu arkadaş gidip Hakan Fidan'a danışıp fikrini alan biridir. Öğrendiğimde ona artık konuşma vermedim" ifadelerini kullandı.
"BİLİYORDUK AMA BEKLEDİK"
Çömez ayrıca, "Uzun bir süredir sarayla yatıp kalktığını biliyorduk da acaba aklı başına gelir mi varsa bir parça onuru kendine gelir mi diye bekledik" diye konuştu.
Odatv.com
Zeyrek’in ölümüyle ilgili rapor: Bağlantılar hatalı, devre kesici çalışmıyor, conta hasarlı
Elektrikten sonra vatandaşı ısıtma sistemi vurdu!
Arşiv unutmaz! Samsun’da Ogün Samast’ı ‘Aslanım benim’ diye karşılayan polisler terfi almıştı
5 TL skandalı büyüyor! Zafer Arapkirli 5 TL'deki Atatürk resminin Fetullah Gülen ile Said Nursi karşımı olduğunu açıkladı
İsrail: Suriye'den topraklarımıza uçaksavar füzeleri atılıyor
O teğmen 'Atatürk fotoğrafı'yla geri döndü
A Haber ekmeğin 250 gramdan 200'e düşecek olmasını böyle haber yaptı: "Alınan karar halkı memnun etti. Artık israf olmayacak"
İsrail'de adli düzenleme: Binlerce kişi Kudüs'e yürüyor
Vatandaş bakıp bakıp geçiyor: Biberler 30TL, Taze fasulye 50 TL, Domates 25 TL!