Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski doktoru ve danışmanı Turhan Çömez, Artı TV'de Erk Acarer'in sunduğu Haber Peşinde programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çömez, AKP'li şirketlerin İngiltere'de oranın yasalarına uygun şirketler kurduğunu ve bu şirketler üzerinden Türkiye'deki şirketlerini satın aldığını açıkladı. Çömez, AKP'lilerin bunu şirketlerini İngilizleştirerek ileride başlatılabilecek süreçlere karşı koruma altına almak için yaptıklarını belirtti.
"AKP yandaşlarının ve üst düzey AKP'lilerin Londra'yı mesken tuttuğu bilinen bir gerçek. Londra bir finans merkezi, güvenlik alanı, hukukun net olarak işlediği bir yer. Çok sayıda AKP'li siyasetçiyi ve AKP'li iş adamını görüyorum. Yatırım yapanlara tanık oluyorum... AKP'de dışarıda bir arayış var.
"AKP'LİLER ŞİRKETLERİNİ İNGİLİZLEŞTİRİYOR"
Öyle şirketlere şahit oldum ki... Türkiye'de çok büyük şirket sahipleri İngiltere'de oranın yasalarına uygun bir şirket kurarak Türkiye'deki şirketlerini satın alıyorlar. Bunu yapmalarının temel sebebi Türkiye'deki şirketlerini bir anlamda İngilizleştirmek. Bu ne demek; yarın şartlar değiştiğinde, bu şirketler ile ilgili bir süreç başlatıldığında uluslararası tahkimi çalıştırabilmek ve şirketlerine İngiltere adına sahip çıkabilmek için bunu yapıyorlar."
Yolun çökeceği 1 yıl önceden bildirilmiş!
CHP lideri Özel'den Tokat mitingine davet: ‘Omuz omuza kötü giden ne varsa iyisiyle değiştireceğiz’
İYİ Partili Hüseyin Örs, yoğun bakımdan çıktı
CHP'li Tanal'dan AKP il başkanının 'Atatürk heykeli' sataşmasına yanıt!
Cuma namazında minbere çıktı, vaaz veren imama tepki gösterdi "Hoca faiz haram olduğunu anlatıyorsun ama gerçeği niye söylemiyorsun, devlet bunu yapıyor, bunu da desene!"
Erdoğan'ın semtini yönetecek CHP'li Sinem Dedetaş: "Kentsel dönüşüm vatandaşın lehine olacak"
Efsanevi başkan Büyükerşen’den cumhurbaşkanlığı adaylığına yeşil ışık
Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Andımız açıklaması!
Sedat Peker'in iddialarının ardından savcılar soruşturma emri bekliyor
Sinan Meydan’dan Erdoğan’a yanıt!
'Türkiye'de kafa keseceğim' diyen Suriyeli cani gözaltına alındı !
Aşık Mahzuni Şerif’in oğlu Emrah Mahzuni, İYİ Parti’den istifa etti
Özelleştirme Kurulu ikinci kez satışa çıkardı: Davalık arazi yine satılık!
Yardım işte böyle olur! Almanya, esnafın elini cebine attırmadı!