Türkiye kamuya açık alanlarda cinsel ilişki ve çıplaklık görüntülerine bir yenisi daha eklendi.
Odatv'de yer alan habere göre; önceki akşam İstanbul Beşiktaş’ta çekilen görüntülerde bir çift yağmura ve çevredekilere aldırış etmeden uzun süre araba üzerinde cinsel ilişkiye girdi.
Çift, kendilerine tepki gösteren bir kişinin “otele gidin evinize gidin” sözlerine de “Sanane lan” diyerek tepki göstermesi dikkat çekti.
Son dönemde artan cinsel ilişki ve çıplak yürüyen vatandaşlara dair haberlerin çoğalması kamuoyunda “neler oluyor?” sorusunun sorulmasına da neden oldu.
Daha önce Bebek’te cinsel ilişkiye giren bir çift ile başlayan görüntülere daha sonra birçok yerden gelen cinsel ilişki videoları ve çıplak yürüyen vatandaşlar eklenmişti.
BEBEK'TE NE OLMUŞTU?
İstanbul'da Bebek sahilinde bir kadın ile erkeğin herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye girdiği video sosyal medyada büyük tepki çekti.
Kadının nemfoman (seks bağımlısı) olduğu ve Bodrum’da da sokak ortasında cinsel ilişkiye girdiği için hakkında polisler tarafından pek çok kez işlem yapıldığı ortaya çıktı.
İlişkiye giren erkeğin madde bağımlısı olduğu ve çok sayıda suç kaydı bulunduğu ortaya çıkmış ve tutuklanmıştı.
Sulh Ceza Hakimliği erkek şüpheli Ö.K.’nin tutuklanmasına, kadın şüpheli C.M.T.’nin ise Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gözlem altına alınmasına karar verdi.
AKP'li Mücahit Birinci, İmamoğlu'nu köşeye sıkıştırmak isterken rezil oldu!
CHP'li belediyelere operasyon: Muhittin Böcek tutuklandı
THK’da sular durulmuyor! Kayyum heyetinden geri adım geldi ama…
Din eğitimi, afet yönetimini solladı
Görevden alınan CHP'li başkan isyan etti! "Rüşveti biz bulduk, suçlanan biz olduk"
4 ildeki toplam 10 taşınmaz özelleştirilecek
Vicdansız hırsız, SMA hastaları için konulan yardım kumbarasını çaldı!
İmamoğlu'ndan duygulandıran 'Anneler Günü' mesajı: "Canım annem, sevgili eşim..."
Torpilli atamada vites büyüttüler
Hakan Atilla’nın istifa iddialarına dikkat çeken yorum: Amaç ilişkileri düzeltmek
Kendi yaptıklarını yine kendileri bozdu!
Ankara Emniyeti baro başkanlarının engellenmesini böyle savundu: Usule uygun!
Kremlin’den Erdoğan’ın "5 Mart'ta görüşebiliiz" açıklamasına yanıt "Başka planlarım var!"
Hükümet yetkilisi Süleyman Soylu'yu yalanladı! "Peker'in o iddiaları doğru..."