Türkiye’den yoksulluk manzaraları! Yoksul bir ailenin 13 yaşındaki çocuğu ‘Acıkmamak için kendimi geliştiriyorum, aklımdan çıkarmaya çalışıyorum, bazen fazla su içiyorum’

97 izlenme 21 Aralık 2021
Reklamlar

Yoksul bir ailenin 13 yaşındaki çocuğu, “Acıkmamak için kendimi geliştiriyorum, aklımdan çıkarmaya çalışıyorum, bazen fazla su içiyorum” dedi.


TL tarihi değer kaybı yaşarken, yoksulluk manzaralarına her gün yeni biri ekleniyor. FOX Haber’e konuşan 13 yaşındaki bir çocuk acıkmamak için fazla su içtiğini söyledi.

Yoksul bir ailede yaşayan çocuk şöyle konuştu: “Acıkmamak için kendimi geliştiriyorum, aklımdan çıkarmaya çalışıyorum, bazen fazla su içiyorum.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İYİ Partili Erhan Usta’dan Türk Telekom meselesini anlama kılavuzu İsrail, çocuk hastanesini ve konvoyu vurdu! Çok sayıda ölü var Çanakkale'de Atatürk tartışması! AKP'li başkan reddetti! Konda Genel Müdürü Ağırdır: Yarım puan bile alsalar AKP’nin canını çok yakacaklar