Türkiye’den yoksulluk manzaraları! Yoksul bir ailenin 13 yaşındaki çocuğu ‘Acıkmamak için kendimi geliştiriyorum, aklımdan çıkarmaya çalışıyorum, bazen fazla su içiyorum’

102 izlenme 21 Aralık 2021
Reklamlar

Yoksul bir ailenin 13 yaşındaki çocuğu, “Acıkmamak için kendimi geliştiriyorum, aklımdan çıkarmaya çalışıyorum, bazen fazla su içiyorum” dedi.


TL tarihi değer kaybı yaşarken, yoksulluk manzaralarına her gün yeni biri ekleniyor. FOX Haber’e konuşan 13 yaşındaki bir çocuk acıkmamak için fazla su içtiğini söyledi.

Yoksul bir ailede yaşayan çocuk şöyle konuştu: “Acıkmamak için kendimi geliştiriyorum, aklımdan çıkarmaya çalışıyorum, bazen fazla su içiyorum.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Borcunu ödeyemeyen 3,7 milyon hanenin elektriği kesildi' Gıda güvenliğinde en çok kan kaybeden 7’nci ülkeyiz! Enflasyonun açıklanmasıyla birlikte emekli ve memurun alacağı zam oranı belli oldu Eylem Tok ve kazaya karıştıktan sonra ABD'ye kaçırdığı oğlu dizi konusu oldu