Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Ali Rıza Güney, kişisel Twitter hesabında "Temaslar sonrası 'yuva'ya dönüş" notuyla bir video paylaştı.
Büyükelçinin makam otomobili olduğu düşünülen aracın içinde çekilen videoda, arka fonda 'Kurtlar Vadisi' dizisinin müziği çalıyor.
Videoda Güney'in içinde bulunduğu araç, büyükelçilik binasına giriyor.
Güney'in Twitter hesabında paylaştığı video 180 bine yakın kişi tarafından izlenirken, binlerce yorum aldı. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, Güney'in paylaşımını eleştirdi.
"DIŞ POLİTİKASI BÖYLE OLANIN BÖYYYÜÜKKK ELÇİSİ DE BU OLUR"
CHP Genel Başkan Başdanışmanı, İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da Güney'e tepki gösterdi. CHP'li Özkan, "Dış politikası böyle olanın böyyyüükkk elçisi de bu olur.
Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Ali Rıza Güney Elçiliğe girişinin görüntüsünü yayınladı." ifadelerini kullandı.
İşte CHP'li Özkan'ın o paylaşımı:

Kılıçdaroğlu yönetimi, parti avukatı Tolga Şirin'i vekillikten azletti
Otobüs bilet fiyatları yüzde 150 arttı!
Usta sanatçı Cihat Tamer'den gençlere destek: "Huzurunuzu, yaşama sevincinizi alan adama karşı direniyorsunuz. Gözlerinizden öperim"
AKP içindeki kavga büyüyor! Metiner'in ardından Gökçek de Arınç'a yüklendi
Yeni Zelanda saldırganının, Rahip Brunson ile bağlantısı var mı?
Mimarlardan çağrı: ‘ABD elçiliği inşaatını durdurun’
Belediyelere kapatma talimatı gönderen Murat Kurum’un seçim vaadi: "7/24 nöbetçi kreş hizmeti veriyoruz"
Olaylı maçın maskeli saldırganına tahliye
İstanbul Havalimanı'nın yemek işi Sedat Peker’in gündeme getirdiği Engin Baltacı'ya verildi
İmamoğlu hakkındaki “Kontenjan Arttırıldı” iddiası boşa düştü: "Bir kişilik bile artırılmamış"
Kubilay'ın anmasına katılan AKP'li başkana soğuk duş: Üç gün önce katilinin türbesindeydi
Alman bakandan corona suçlaması: Covid-19’un yarısı Türkiye’den geldi
İktidarın eski anketçisi açıkladı. ''Seçim ikinci tura kalmaz ama kalırsa...''
Milyonlarca çalışanı kızdıran açıklama: "Türkiye'de çalışan ve emek veren hiç kimse açlık sınırının altında falan yaşamıyor"