Türkiye'nin dört bir yanında kutlama yapan Suriyeliler sokakta lokum ve baklava dağıttı

25 izlenme 08 Aralık 2024
Reklamlar

Suriye'de cihatçıların Şam'ı ele geçirmesi üzerine Suriyeliler Edirne’de lokum, Tekirdağ’da baklava dağıttılar.



Suriye'de cihatçı grupların Şam'ı ele geçirmesi ve Beşar Esad'ın Şam'dan ayrılması üzerine Suriyeliler Edirne ve Tekirdağ'da kutlama yaptı.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde belediye önündeki Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan, kadın ve çocukların da aralarında bulunduğu gruplar, halaylar çekti. Alana tepsilerle getirilen baklavalar, çevredekilere dağıtıldı.

Edirne'de ise Suriyeliler, kutlama yaptı. Öğle namazı çıkışı lokma dağıtılan etkinlikte Kuran okundu, sloganlar atıldı. Etkinlikte 'Suriye devrimini selamlıyoruz' yazılı pankart açıldı.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AB, Hırvatistan'ı euro konusunda hazır buldu Murat Çalık'ın annesi konuşmakta zorlandı: "Beni hastane bahçesine defnetsinler!" Şok iddia! Larvalı domatesler tanzime mi gitti? 1 yılda 300 milyar lira battı