Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde beden eğitimi öğretmenleri öncülüğünde hentbola başlayan ve geçtiğimiz günlerde verdiği röportajla Türkiye’nin gündemine oturan 13 yaşındaki kız çocuğu Merve Akpınar, öğrencisi olduğu Konuklu İmam Hatip Ortaokulu’na alınmadı.
Sanliurfa.com’dan Mehmet Yetim’in haberine göre kendileri için bir spor salonu isteyen Akpınar ve yanındaki basın mensupları, okul yönetimi tarafından okula alınmadı. İdare, bu tavra gerekçe olarak Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün talimatını gösterdi. Merve’nin yanındaki gazetecilere okulu tanıtma çabası, idareciler tarafından bu şekilde engellendi.
Haberde, bu tavrın sebebinin Milli Eğitim Bakanlığı ve imam hatiplilerin, Merve Akpınar’ın açıklamalarından rahatsızlık duyması olduğu ifade edildi.
MEB'den 10 Kasım etkinliğindeki okul müdürleri hakkında karar114 izlenme
Afrin şehidinden duygulandıran mesaj395 izlenme
İmamoğlu'nun paylaşımlarını sokakta dağıtan avukata gözaltı!16 izlenme
THK’nın yangın uçakları gerçeğini açıkladı: Bu bir itiraftır14 izlenme
Son seçim anketi iki partiyi yıktı!65 izlenme
Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul çıkışı: "Yok öyle kanal manal... Kreş her şeyi yener"21 izlenme
Emeklililerin 2020’de alacağı promosyon ücreti belli oldu! İşte bankaların emekli promosyonları…291 izlenme
İşsizlik yok diyenler Kilis'teki bu kuyruğa iyi baksın !199 izlenme