Onur Şener, sahne aldığı eğlence mekanında, karaoke yapmadan şarkı söylemesini isteyen grupla tartışmasının ardından çıkan kavgada, boğazı cam bardakla kesilerek öldürüldü.
Olaya karışan bakanlıkta iş müfettişi İlker Karakaş (35), Ali Gündüz (36), savunma sanayi alanında elektrik mühendisi Semih Soyalp (36) ile Gözde G. ve Jale E. gözaltına alındı.
‘Hakaret’ ve ‘görevi yaptırmamak için direnmek’ suçlarından kaydı bulunan İlker Karakaş, ‘taksirle yaralama’ suçundan kaydı bulunan Semih Soyalp ve suç kaydı bulunmayan Ali Gündüz, ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.
Olay anında yanlarında bulunan Gözde G. ile Jale E. ise savcılığın tutuklama talebine rağmen Ankara Nöbetçi 3'üncü Sulh Ceza Hakimliği’nce adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Savcılık, şüphelilerin emniyet ve savcılık ifadelerindeki çelişkiler nedeniyle serbest bırakılmalarına itiraz ederek, tutuklanmalarını talep etti. Ancak mahkeme, bu talebi reddetti.
KAMERALAR KAYITTA DEĞİLMİŞ
Öte yandan soruşturma kapsamında yapılan incelemede, olayın yaşandığı mekanın önündeki kameraların kayıt yapmadığı tespit edildi.
Olayın aydınlatılması için mekana ait tüm kameralar ile çevre iş yerlerindeki kameraların kayıtlarına el konuldu.
Güvenlik kamerası kayıtları, incelenmek üzere Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’na gönderildi.
Eğlence mekanındaki kameralara fiziki müdahalede bulunulup bulunulmadığının da araştırıldığı öğrenildi.
Şüphelilerin saç ve tırnaklarından alınan DNA örnekleri ile parmak izi örneklerinin de olayda kullanılan bardak üzerinde tespit edilen parmak izleriyle karşılaştırmasının yapılacağı öğrenildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Onur Şener’in ailesini telefonla arayarak, taziyelerini iletti.
(DHA)
"Hayvan ithalatı 2022'de bitecek" denilmişti, yerli ve milli iktidardan büyük ithalat! 500 bin sığır ithal edilecek28 izlenme
Zamlar dudak uçuklattı! Hep 50 liralık alan kaç litre kaybetti?40 izlenme
'Her şey çok güzel olacak' sloganının mucidi Berkay Gezgin tutuklandı24 izlenme
Diyanet "Emevi" dönemi gibi! Ak Partili olmayan vatandaş camiye gitmiyor!536 izlenme
Feyzioğlu'nun Saray'a gitme gerekçesi: Erdoğan gelip sizin evde mi açıklayacak?230 izlenme
500 gün sonra mağaradan çıkan Flamin, gerçekten çıkmak istemediğini söyledi56 izlenme
Şili Devlet Başkanı işe bisikletle gidip geliyor! Ülkenin itibarını hiç mi düşünmüyor musun?38 izlenme
Artvin Borçkalılar Tebliğ Cemaati’ni şehirden kovdu 'Burada şeriat propagandası yaptırmayacağız !'332 izlenme
İddia: Melih Bulu, Boğaziçi Üniversitesi'nin rektörlük şartlarını karşılamıyor!
Suçlanan savcı kendini savundu: "Baskıyla FETÖ dosyalarını elimden alıp kapattılar"
İBB Aksaray'daki 6 yıllık otobüs garajı işgaline son verdi!
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan çok net mesaj