Home
17 Ekim 2022 ( 29 izlenme )
Reklamlar

Türkiye yastayken AKP’li vekil ve yöneticiler düğünden düğüne koştu! Halay başı da yaptınız mı?


Bartın Amasra'da yaşanan ve 41 madencinin yaşamını yitirdiği facianın acısı tazeyken AKP Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim ve AKP’li yöneticiler, önce evlilik ardından da sünnet düğününe katıldı. Düğünde çektirdikleri fotoğrafları da sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Cumhuriyet'in haberine göre, maden faciası sonrası tüm Türkiye yasa bürünürken AKP Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim ve AKP’li yöneticiler bir düğünden çıkıp, bir diğerine katıldı.
Bekir Kuvvet Erim, AKP Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak ve partililer, ilk olarak Nazilli Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Hüdai Tosun’un oğlunun düğününe katıldı. 

AKP’liler daha sonra da DurmuşCanan Beşli çiftinin oğlunun sünnet törenine gitti. Erim ve partililer, düğünde çektirdikleri fotoğrafları da sosyal medya hesaplarından paylaştı. 


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cumhur İttifakı belediyeleri borç batağında bırakmıştı: Mehmet Şimşek CHP’li belediyelerden tahsilata başlıyor Borsa İstanbul'da tarihi manipülasyon! Atatürk'e hakarete "yeter" dedi Sonucu kamuoyuna açıklanmayan ankette şoke eden sonuçlar!