ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırılarıyla bölgede tansiyon yükseldi. Başkent Tahran başta olmak üzere birçok kentin hedef alındığı operasyonların ardından İran da bölgedeki ABD üsleri ile İsrail’e yönelik misilleme saldırıları düzenledi.

Süreçte, ABD-İsrail saldırılarına karşılık olarak ateşlendiği belirtilen bazı İran füzeleri Dubai’ye düştü.

Dubai’ye yerleşen modacı Pınar Kerimoğlu, yaşadığı korku dolu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Kerimoğlu, ilk mesajında kendisini merak edenlere teşekkür ederek, “Bir anne olarak insanın yüreği her şeyden önce evlatları için çarpıyor. Şükürler olsun ki Dubai’de şu an güvendeyiz. Yaşadığımız ülkenin güvenlik konusundaki hassasiyeti ve güçlü altyapısı sayesinde içimiz rahat. Allah hepimizi korusun, tüm dünyaya huzur versin” ifadelerini kullandı.

Peş peşe paylaşımlar yapan Kerimoğlu, daha sonra yayın yasağı bulunduğunu belirterek belirsizliğin sürdüğünü vurguladı.
“Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Dubai’de hiçbir yerde sığınak olduğunu düşünmüyorum” sözleriyle tedirginliğini dile getiren Kerimoğlu, son paylaşımında ise “Yaşadıklarımı anlatamam. Allah herkese sabır versin. Asla uyuyamıyoruz” ifadeleriyle yaşadığı endişeyi aktardı.

Sözcü
Demre’de belediye 13.5 milyon liralık borcu afişle duyurdu!
Büyükçekmece belediye başkan yardımcısı hakkında tahliye kararı
İstanbul Kabataş'ta metro inşaatında çökme: Bir işçi hayatını kaybetti
AKP'li trol Furkan Bölükbaşı tutuklandı
Melih Gökçek'in Bülent Arınç'ın arkasından bakışları olay oldu !
Özlem Çerçioğlu "6 metrekarede vakit geçiremem" demiş
Mahmut Tanal’dan Mehmet Metiner’e zor soru! "Çocuklarınız ne işle meşgul?"
İmamoğlu ve gazetecileri hedef alan isim TRT yöneticisi çıktı
Üçbuçuk milyon Suriyeliye kalıcı konut verilecek!
İBB'ye yönelik ikinci dalga operasyonda gözaltına alınmışlardı: Murat Ongun'un eşi ve İSKİ genel müdürü serbest kaldı!
Millet bahçeleri 7 ayda 4 milyar lira daha yuttu!
Hafize Gaye Erkan: "Şaşkınım ve üzgünüm"
AKP'li belediyenin 'kıyas fatura' uygulamasına tepki yağıyor!
AKP'li emeklinin pişmanlığı: “Haram zıkkım olsun. Beklemiyordum bunu. Sürekli ona oy veriyordum bu sene de verdim ama bundan sonra vereceğimi düşünmüyorum”