CHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Gül Çiftci, Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'i ziyaret etti.
Çiftci, görüşmenin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Çiftci'nin açıklaması şöyle:
"Esenyurt Belediye Başkanımız Ahmet Özer ile az önce Silivri Cezaevi’nde görüştüm. Sağlığı ve morali gayet iyi, tüm yol arkadaşlarına ve Esenyurtlu komşularına selam gönderdi. 30 Ekim’den bu yana demokrasiyi ve halk iradesini savunan herkese ayrı ayrı teşekkürlerini iletti."
Halk TV yayınına bağlanan CHP'li Çiftci, Özer ile görüşmesini şu ifadelerle anlattı:
"Yaklaşık iki buçuk üç saat kadar Ahmet Başkan'la sohbetimiz oldu. İtiraz dilekçemizi vereceğiz. Bunun üzerine sohbetimiz gerçekleşti. Ardından bundan sonraki sürece dair parti olarak ne yapacağımızı ben aktardım. Onun de eklemeleri oldu. Onların üzerinde biraz değerlendirmelerde bulunduk.
Şunu söylemekte fayda var. Ahmet Başkan çok kararlı suçsuz olduğunu bunun halkın iradesine bir darbe olduğunu belirtmemi istedi. Keyfi yerinde sağlığı iyi. Okuyor itiraz dilekçesine çalışıyor. Ben buradan ne zaman çıkarsam çıkayım güçlenerek çıkacağım arkamda daha geniş demokrasiye inanan kitleler olacağına eminim şeklinde bir beyanı oldu"
Tele1
Sektörün liderlerindendi: Türkiye'nin devi iflas etti37 izlenme
Konya'da sahneye fırlayarak 'Konya uyan artık, AK Parti’ye oy verme' diyen genç dövülerek gözaltına alınmış!54 izlenme
Esnaf ekonomik tabloyu özetledi: Ayda iki siparişle mutlu oluyoruz!..159 izlenme
Erdoğan'ın mitinginde kürsüye çıkan Bülent Arınç, AKP'liler tarafından yuhalandı!67 izlenme
Kaldırılan 128 milyar dolar afişi tüm Türkiye’de asılacak!54 izlenme
Korona anketinin ihalesini bakın kim aldı?58 izlenme
Ekmek kuyruklarından Hülya Avşar'a yanıt! 'Gerekirse simit yiyeceğiz diyen Saray soytarıları, gelsinler onlar beklesinler ekmek kuyruklarında!'59 izlenme
ADD Başkanı Altınışık: Laik rejimin fişini çekmek istiyorlar88 izlenme