Tarım ve Orman Bakanlığı'nın "yetki belgesi" almadan veya bildirimde bulunmadan tütün ticareti yapmayı yasaklamasına karşı Adıyaman ve Çelikhan ilçesinde düzenlenen protesto eylemlerine katıldıkları gerekçesi ile tutuklanan 10 ismin içinde MHP Çelikhan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Sonkaya'nın da olduğu ortaya çıktı.
Mezopotamya Ajansı'nın haberine göre, Sonkaya'nın tutuklanmasının ardından MHP Çelikhan ilçe teşkilatından yükselen tepkilerle beraber peş peşe istifalar geldi.
İstifa edenler arasından 2019 yerel seçimlerinde MHP'den Çelikhan belediye başkan adayı olan Abdurrahman Yaylagül de var. Yaylagül ile birlikte, MHP’den meclis üyesi seçilen Selim Tokgöz, il genel meclis adayları Mehmet Horuz, Mustafa Üzümcü, Mustafa Yaylagül ve Mehmet Sait Akgün’ün istifa ettiği bildirildi.
Elektriğe yüzde 38 zam gelmişti: Bakan Bayraktar bu sözlerle savundu!42 izlenme
Mansur Yavaş talimat verdi! Atatürk Orman Çiftliği’nde ekim başladı!81 izlenme
AKP zamlara bahaneyi buldu! "Dış ataklar"78 izlenme
11 yıl önceki kazaya 8.8 milyarlık fatura!70 izlenme
MHP mesajı videoda da verdi! 17'inci saniyede başlayıp 25’te bitiyor43 izlenme
Son Cumhurbaşkanlığı anketi açıklandı! AKP son bir ayda oy kaybetti139 izlenme
Mansur Yavaş'ın kampanyasına 48 saatte rekor bağış!87 izlenme
Diyanet’in şikâyet ettiği Türk hacıların odasına Suudi polisler kapıları kırıp girdi37 izlenme
Euro, dolar ve altının ateşi düşmüyor! İşte piyasada son durum!
Hafta sonu kısıtlamasında, köy ve yaylalara çıkışlar yasaklandı
AKP’li Başkan kendisini müdür olarak atadığı şirketten maaş alıyor!
Gülistan Doku'nun ablası Aygül Doku, firarinin abisinin "Umut, 'Gülistan hamile kalmış, bebeği aldırmak istememiş' dedi" ifadelerine isyan etti!