Home
04 Mart 2022 ( 38 izlenme )
Reklamlar

Ukrayna: 3. Dünya Savaşı çoktan başladı kimse bunu görmüyor


Ukrayna Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Mihaylo Podolyak, “3. Dünya Savaşı çoktan başladı kimse bunu görmüyor" dedi.


Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı askeri harekatın 9'ncu gününde de saldırılar devam ederken, Ukrayna Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Mihaylo Podolyak sosyal medya üzerinden kendisine sorulan soruları yanıtladı.

Sözcü'de yer alan habere göre, Ukrayna’da olup bitenleri “3. Dünya Savaşı” olarak nitelendiren Podolyak, “Örneğin Brüksel, Amsterdam’daki kafelerde, restoranlarda oturup Netflix’i düşünüyorlar. Birinin gelip şehir merkezini bombalamaya başlamasına psikolojik olarak hazır değillerdi. Burası 3 buçuk milyonluk bir şehir. Bunu anlamıyorlar. Artık dünya savaşının sona erdiğini ve bir daha olmayacağını düşünüyorlar. Yerel savaşların olabileceğini fakat küresel savaşların olacağını öngörmüyorlar. Şimdi küresel bir çatışma var. 3. Dünya Savaşı çoktan başladı kimse bunu görmüyor” dedi.

Ukrayna: 3. Dünya Savaşı çoktan başladı kimse bunu görmüyor

“RUSLAR, UKRAYNA’DA DURMAYACAK, İLERİYE GİTMEK İSTEYECEKLER”

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırılarına müdahale edilmezse Rusya'nın başka ülkelere de saldıracağını vurgulayan Podolyak, “Ruslar, Ukrayna’da durmayacak. Başka ülkelere de saldırıp daha da ileriye gitmek isteyecekler. Kimse bunu istemeyecektir. Hiç şüphesiz batılı müttefiklerimizin ekonomik yaptırımları 1, 2 veya 3 yıl Rusya’nın üzerinde çok etkili sonuçlara neden olacak. Belli bir karar vermek istedikleri açık ama bu kararlar Ukrayna’nın da çıkarına olmalı” ifadelerini kullandı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

21 ilçeyi gezen İmamoğlu iddialı konuştu! Mansur Yavaş’tan Özhaseki’ye: Cesaretin varsa mal beyanını açıkla! Sokak röportajına konuşan vatandaşın AKP seçmeni vatandaşa söylediği sözler gündem oldu "Senin çocuğunun hakkını senin yerine de savunacağım" İkinci EYT mağdurları için yasa teklifi