Rusya-Ukrayna arasında 24 Şubat'ta başlayan ve 53 gündür süren savaşta askeri personel ve teknik araç kayıpları yaşanmaya devam ediyor. Ukrayna ordusu, “Leleka” isimli insansız hava aracı (İHA) ile yapılan operasyona ilişkin yeni görüntüler yayınladı. Görüntülerde, İHA ile hedef alınan Rus askerlerine ait noktaların art arda vurulduğu ve dumanların yükseldiği görüldü.
“20 bin 300 Rus askeri öldürüldü”
Ukrayna Savunma Bakanlığı, Rusya'nın 24 Şubat - 17 Nisan tarihleri arasındaki kayıplarına ilişkin yaptığı açıklamada, 20 bin 300 Rus askerinin öldürüldüğünü bildirdi. Açıklamada ayrıca 773 tank, 2 bin 2 zırhlı askeri araç, 376 topçu atış sistemi, 127 çok namlulu roketatar, 66 hava savunma sistemi, 165 uçak, 146 helikopter, 148 insansız hava aracı, bin 471 otomobil, 76 yakıt tankeri, 8 gemi, 27 özel teknik ekipman ve 4 operasyonel taktik roket sisteminin de imha edildiği yer aldı.
İHA
CHPli Aldan'dan Reza Zarrab iddiası: Cezaevinde değil!
İsrail'den Gazze’de Kızılay binasına saldırı: 1 ölü, 3 yaralı
Masada Diyanet ve TÜİK de var: Doğurganlığı artırmak için toplandılar!
İstanbul'da toplu ulaşım hafta sonu ücretsiz: Ücretsiz geçiş için bunu yapmanız gerekiyor
İBB’de ‘Atatürk’ dönemi!
Atatürk'ün çocukluğunu anlatan ilk animasyon filmi 'Mustafa'nın Avrupa'da vizyona girmesi Ermeni lobisinin baskılarıyla engellendi
Emekli vatandaşın talebi erken seçim: "Tabii ki erken seçim istiyoruz. Bu milletin bu vebadan kurtulması lazım"
Yol kapatıp ambulansa izin vermeyen düğün konvoyuna ceza
İl Sağlık Müdürü: Hasta sayımız yüksek, bu hızda giderse bir şehir hastanesi daha olsa yetmez!
Sapanca’da ‘Küçük Arabistan’ kuruldu!
SGK uzmanı son verilerle hesapladı: En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?
Uzungöl’de konaklayacak yer kalmadı! Ürdün, Dubai, Katar, Kuveyt ve Suudili...
'Erdoğan'ın akrabasıyım' dedi, bombayı patlattı! "Duyduğumu delikanlı gibi söyleyeceğim..."
Verdiği cevapla tepki çekti: "Onu önderimiz olarak görmüyoruz. Biz Said Nursi'nin torunlarıyız"