Ukrayna Savunma Bakanlığı, Rusya'nın ilhak ettiği Kırım'da S-400 uzun ve orta menzilli füze savunma sisteminin imha edildiğini bildirdi.
Rusya-Ukrayna savaşının nabzını tutan Kırım Türkü Gazeteci Gülsüm Khalilova, sosyal medya hesabından S-400 sisteminin Ukrayna tarafından imha edildiği o anları paylaştı.
Kırımdan son görüntüyü servis eden Khalilova'nın paylaşımı şu şekilde:
"İşgal altındaki #Kırım'da Rus S-400 sistemi imha edildi"

UKRAYNA SAVUNMA BAKANLIĞI SALDIRIYI BÖYLE DUYURDU
Savunma Bakanlığı İstihbarat Ana Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Kırım’daki Olenevka köyü yakınlarında Rusya’ya ait uzun ve orta menzilli S-400 "Triumph" füze savunma sisteminin, sisteme yerleştirilen füzelerin ve orada bulunan askerlerin yok edildiği belirtildi.
Açıklamada, "Düşmanın cephaneliğinde bu tür silahların sınırlı sayıda olması dikkate alındığında, bu patlama işgalcilerin hava savunma sistemine acı verici bir darbedir ve Kırım’daki gelişmeler üzerinde ciddi bir etkisi olacaktır" değerlendirmesi yapıldı.
Yeniçağ
Mülakatı savunan Yusuf Tekin'in eşine "yürü ya kulum" denmiş
İBB CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı 'burs piyangosunu' ayrıntıları ile anlatıyor! 'Betül Sayan Kaya’nın İBB’ye 1 milyon TL'ye yakın borcu var'
Almanya'da sefa sürüp Türkiye'de AKP'yi savunan gurbetçileri kimse böyle anlatmadı: Foyalarını tek tek ortaya döktü!
TTB'den Dr. Güle Çınar'a destek: Hekimlik sorumluluğunu yerine getirdi
AKP'liler İzmir'de #Hayır eylemine saldırdı ! 13 kişi bir 'hayır'cıyı linç etti !
TÜGVA Verilerinin Sosyal Medyada Yayınlanması Davasında Karar
ABD'den bir yaptırım daha! F-35'lerin Türkiye'ye teslimatını durduran tasarı ABD Senatosu'ndan geçti!
CHP’li Özkoç’un yüzünde ve kafasında kızarıklık oluştu!
Bakan soru önergesini yanıtladı: Üniversite öğrencileri okulu bırakıyor
Cumhuriyet için 600 kilometre pedal
Sabancı Holding Hollanda'da 1 dolara şirket sattı
Şalvar güzellemesi yapan Bilal Erdoğan'a yorum yağdı: "Başına da bir fes geçir"
Zonguldak’ta metrelerce yükselen dalgalar gemiyi ortadan ikiye böldü
HKP'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Nureddin Nebati hakkında suç duyurusu!