Ülkü Ocakları Afyon İl Başkanı Oguz Kağan Diler, üniversite öğrencilerinin kaldığı ve siyasi partilerin girişinin yasak olduğu KYK yurduna törenle giriş yaptı.
Yurdun girişinde güvenlik görevlileri ve beraberindeki grup "esas duruş"a geçerek Diler’in geçişini bekledi.
Ülkücülerin simgesi "bozkurt" işaretiyle karşılanan Diler'in, daha sonra yurda girdiği ve müdür tarafından makam odasında karşılandığı belirtiliyor.
KRT
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan Bakan Ersoy'a Kartalkaya faciası yanıtı: "Kameraların önünde açık seçik yalan söylüyor"
Kılıçdaroğlu'na alçak tehdit!
Erdoğan 'dirayetli siyasetçi' diye tanımladığı Bahçeli için daha önce neler demişti?
İmamoğlu tutuklama kararına ateş püskürdü: "Seçimde, millete kaybedenler başka güçlerle millet iradesine darbe yapıyor"
CHP’li Yavuzyılmaz duyurdu: Kuzey Marmara Otoyolu’na ‘örtülü zam’
CHP, 116 milyon dolarlık "tahsilat hilesini" Meclis'e taşıdı!
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş Türkiye’yi uyardı: Köylüler topraklarını Suriyeliler’e satıyor!
İsmailağa Cemaati’ndeki cinsel istismar skandalında şok detay: Gelinlikli fotoğrafı ortaya çıktı!
CHP'li Aykut Erdoğdu dolar vurgununu tane tane anlattı! Böyle götürmüşler...
Erdoğan'ın konuşması bitmeyince tören bekletildi!
Yargıda ‘darbe’ krizi büyüdü: Yargıtay 3. Ceza Dairesi ikinci kez AYM’yi tanımadı!
Akbelen’de sabahın ilk ışıklarıyla ağaç kesimi… Gözaltılar var
Emine Erdoğan’ı ‘övmediği’ için yargılanıyor!
CNN Türk'te Hande Fırat ile Melik Yiğitel fena kapıştı! "Bana şov yapma, çok pişman olursun"