Medya mensupları ve ünlü isimlere yönelik uyuşturucu soruşturması devam ediyor.
Son dalga operasyonda aralarında oyuncu Ezgi Eyüboğlu'nun da olduğu 8 kişi gözaltına alındı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında oyuncu Saadet Ezgi Eyüboğlu hakkında "kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" ile "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak" iddiasıyla gözaltı kararı verildi.
Aynı zamanda şüpheliler Eser Küçükerol ve İsmail Ahmet Akçay hakkında "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti", şüpheliler Yiğit Macit, Mehmet Ali Gül, Gizem Türedi ve Mehmet Güçlü hakkında da "fuhşa teşvik ve aracılık etme", şüpheli Saim Macit hakkında ise "6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanuna muhalefet" suçundan gözaltı kararı alındı.
Bu kapsamda düzenlenen operasyonda 8 şüpheli yakalandı.
Operasyon kapsamında yapılan aramalarda ruhsatlı, ruhsatsız ve kurusıkı tabanca, çeşitli fişekler, 8 tablet uyuşturucu hap, kristal şeklinde uyuşturucu, 5 likit uyuşturucu, içerisinde uyuşturucu olduğu değerlendirilen 51 kartuş, çok sayıda aparat ile uyuşturucu madde öğütücüsü, üstünde ve altında 100'er dolar bulunan boş kağıtlarının da yer aldığı deste ile orta kısımları kesik 19 sahte dolar ele geçirildi.
NEFES
Yaşlılarda yoksulluk patlaması43 izlenme
Katliam yasasına verdiği oy ile şov yapan AKP’li Aydemir hiç soru önergesi vermemiş32 izlenme
Atamadan sonra AKP’lilere teşekkür etti, görevden alındı!184 izlenme
Açlığa terk edilen 2 milyon esnaf için CHP harekete geçti!106 izlenme
İstanbul Bakırköy’de, çocuğuyla sokakları dolaşarak mahalleliden ‘Artık yemek alınır’ diye bağırarak yardım istiyor !185 izlenme
Süleyman Soylu şikayetçi olmuştu: Özışık kardeşlere Sedat Peker baskını!69 izlenme
Boş baklava, içsiz köfteden sonra kırık ceviz: "İnsanlar 600-650 liraya gelip hurma alamıyor. Ceviz de pahalı. Daha çok kırık cevize yöneliyorlar. 200-250 lira olan"32 izlenme
Ozan Bingöl'den benzin fiyatlarıyla ilgili çarpıcı paylaşım: 19,52 TL'si vergi!30 izlenme
Halil Falyalı soruşturmasının seyrini değiştirecek gelişme: Koruması 3 kişinin ismini verdi!
Atanmayan öğretmenlerden 'tabutlu' protesto: Eğitim sisteminin cenaze namazını kıldılar
Talebi reddedilen Kayyum Gürsel Tekin, haberlere sinirlendi: "Bizim nezaketimizi, zarafetimizi zedelemeye kalkışmayın. Bu üçlüyle uğraşamazsınız!"
"Erdoğan'a oy verenin aklından şüphe ederim" diyen gence ve ekibe saldırdılar! "Burası Rize tek kurşuna gidersin"