Vatandaş, derinleşen ekonomik krizle mücadele ederken AKP’li Beykoz Belediyesi, skandal bir kampanyaya imza atarak büyük tepki çekti.
AKP'li Belediyenin internet sitesinde yer alan bilgiye göre, 'Ekmeğini Çöpten Çıkar' isimli proje ilçenin belirli noktalarına kuruldu.
Atık getirme merkezine; kağıt, karton, plastik, metal ve cam atıklarını getiren vatandaşlar, her 5 kg için Halk Ekmek'ten 1 ekmek alabilecek.
Temiz ve sürdürülebilir bir çevre için 'Sıfır Atık' amacıyla açıklanan projede seçilen söz konusu slogan, sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki aldı.
Sosyal medyada kullanıcılar, "İnsan şunu hazırlarken utanmıyorsa hiçbir şeyden utanmaz…" yorumlarında bulundu.
Yeniçağ
Meclis'te gece yarısı diploma kavgası! İmamoğlu ve Erdoğan'ın diploması yüzünden birbirine girdiler!29 izlenme
Öğrencilerin bilgisayarlarını satıp bütün parayı kumara yatırdı! Bu nasıl müdür?37 izlenme
İstanbul seçimini doğru tahmin eden şirketten son anket: İşte bugün seçim olsa ortaya çıkacak tablo49 izlenme
Hataylı depremzedeler: "Vergiyi alırken alıyorlar, bu rezilliğimizi gelip kimsenin gördüğü yok"32 izlenme
Erdoğan'ın imzasıyla hazineye ait turistik bölgelerdeki 31 taşınmaz daha satılıyor!81 izlenme
Son anket açıklandı: AKP ve MHP'nin oy oranında büyük düşüş!549 izlenme
Göztepe-Altay maçında yanıcı ve patlayıcı maddeler stada işte böyle sokulmuş!136 izlenme
Hukukçulardan 'tebliğcilere' tepki: 'İfade özgürlüğü değil, suç işliyorlar'47 izlenme