Kars Kalesi eteklerindeki, 1579'da ‘'Kıbrıs Fatihi'' Lala Mustafa Paşa tarafından yaptırılan Beylerbeyi Sarayı, Vilayetler Birliğince otele dönüştürüldü. Sözcü'de yer alan habere göre ‘' Ve Hotels Kars Beylerbeyi Sarayı'' adıyla hizmete açılan otel için 6 milyon 736 bin lira ödendi. Otel ekipmanı ve mobilyalara da 1 milyon 400 bin lira harcandı. Vilayetler evinden bürokratlar yararlanacak, 18 oda ve 50 yataklı otel, tüm vatandaşlara hizmet verecek. Ve Hotels Kars Beylerbeyi Sarayı’nda 120 kişilik cafe ve restoran bölümü de bulunuyor.

Kars Özel İdaresi'nin 2017 yılında başlattığı restorasyona 6,7 milyon TL ödendi. Otelin, 1.4 milyon lirayı bulan mobilya ücretini ise Vilayetler Birliği karşıladı.
AKP'li bakanlardan ziyaret
İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, “Ve Hotels Kars Beylerbeyi Sarayı milletimizin hizmetine açıldı. Vilayetler Birliği kalitesini Kars'ın mimari silüeti ile buluşturduğumuz bu tesisin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum'' dedi. Ulaştırma eski Bakanı ve AKP Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile AKP Kars Milletvekili Yunus Kılıç, Kars Valisi Türker Öksüz, AKP Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve AKP Merkez İlçe Başkanı Muammer Sancar da sarayda inceleme yaptı.

EKMEK KUYRUĞU
Aralık ayında Kars'ta ekmek fiyatının 2,5 liraya yükselmesinin ardından vatandaşlar ekmeği 1.5 TL'den satan belediyenin Halk Ekmek büfelerine akın etmiş, uzun kuyruklar oluşturmuştu. 10 ayrı noktada bulunan Halk Ekmek büfelerinde yaklaşık 10 bin ekmek yarım saat içinde tükenmişti.

Afyonkarahisar’a şehit ateşi düştü80 izlenme
Zeyno Erkan mahkeme salonunda olanları anlatıyor 'Zarrab iki kez Erdoğan'ın ismini kullandı !'4781 izlenme
İmamoğlu'ndan 'ince' gönderme: 'Bu birliğin dışında kalacağım' diyen hata yapar33 izlenme
'Bölgedeki tek yeşil ve deprem toplanma alanı' tarikata verildi!180 izlenme
Ankara-İzmir YHT Hattı ihalesi yargıya taşındı: Mahkeme 'istisna' dedi39 izlenme
Halkbank'tan ucuza dolar alanlar ne olacak?143 izlenme
Yerel seçimlerde belediyeleri muhalif partilere kaybeden AKP'den kontrolü yeniden ele almak için yeni hamle!85 izlenme
Salgında halkın kaynakları köprülere akıtıldı: Garanti ödemeler dudak uçuklattı!45 izlenme
Sosyal konut projesinde fiyatlar arttı! "TOKİ Başkanı Erdoğan'ı yalanladı"
Afganistan’da yakalanan IŞİD sorumlusundan Türkiye itirafı! 'Son durak Türkiye'
Mahalle baskısı her yerde: Yaşlı yobazdan başı açık kadınlara otobüste sözlü taciz!
PTT çalışanında corona çıktı! Şube kapatıldı!