Fon krizi sonrası Başkan Safi Arpaguş’un talimatıyla fondan kısmen çıkış yapıldı ve paralar katılım bankasına aktarıldı.. Fondan çıkan Diyanet aldığını yüzde 48 zararla sattı.
Diyanet’in parayı farklı fona yatırdığı için zarar etmediği savunuldu, ancak katılım payı miktarı azaldı. Vakfın fondaki tüm parasını çekmek istediği ancak resmi prosedürlere takılarak yarısını alabildiği diğer yarısının fonda durduğu bildirildi.

Anahtar Parti Genel Başkan Yardımcısı Özcan Güngör TDV Başkanı İzani Turan ile görüştü. Görüşmede Filistin ve ihtiyaç bölgeleri için ayrılan paranın fonda değerlendirildiği vurgulandı. Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün paranın enflasyon karşısında değerlendirilmesini önerdiği belirtildi. Vakıf da paraları bazı fonlara yatırdı, kriz sonrası Diyanet İşleri Başkanı Safi Arpaguş’un talimatıyla fondan kısmen çıkış yapıldı ve para katılım bankasına aktarıldı.
Din İşleri Yüksek Kurulunun 23 Mart 2022 tarihli fetvasında "Zekat malının, hak sahiplerine verilmeden önce, zekat dağıtmaya aracılık eden hayır kuruluşları tarafından nemalandırmak amacıyla tasarrufa konu edilmesi caiz değildir”denildi.
Sözcü
Paralar bakın nereye gidiyor: Faiz giderleri 4 kat arttı, görev zararı çoğaldı, kasada açık büyüdü!44 izlenme
Felaketi getiren değişiklik!151 izlenme
Türkiye yolsuzluk liginde 10 sıra daha düştü, Avrupa'da ise sonuncuyuz!54 izlenme
AOÇ'nin adının 'Beştepe Millet Ormanı' olarak değiştirilmek istenmesine suç duyurusu!56 izlenme
Devletin parasıyla meydanlara çıkan RTE'nin, her bir mitinginin maliyeti 2 Milyon TL !319 izlenme
Özgür Özel duyurdu: YENİ Parti bağış kampanyasını başlattı20 izlenme
Ankara'da sarıklı cübbeli ders!471 izlenme
Sosyal medyada gündem olan iddia! Suriye’nin polis araçlarını Türkiye mi verdi?40 izlenme
Denizli’de ‘Hayır’ standına bıçaklı saldırı ! ‘Hepiniz teröristsiniz’ diye bağırdılar !
Binali Yıldırım 'Diploması olmayan adamın etrafında fırıl fırıl dönüyorlar !' derken bunu mu kastetti ?
Gazeteci İsmail Arı tahliye edildi
Diyarbakır'da bir çocuk şarbondan yaşamını yitirdi!