İBB'den tüyleri diken diken eden 29 Ekim Marşı! 'Bir çift mavi gözün ışığında Cumhuriyet'in bekçisiyiz ilelebet'

225 izlenme 28 Ekim 2020
Reklamlar

29 Ekim Marşı’nı bu yıl da kültür sanat dünyasından birçok isim seslendirdi.

Geçtiğimiz yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun orkestra şefliğinde Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası’nın seslendirdiği 29 Ekim Marşı’nı bu yıl da kültür sanat dünyasından birçok isim seslendirdi. 

İmamoğlu'nun Cumhuriyetin 96. yılı için (geçen sene) özel isteği olan, söz ve bestesi Ali Altay’a ait olan marşın yeni düzenlemesinde İpek Tenolcay, Necmi Yapıcı, Nebil Özgentürk, Nilgün Belgün, Ayşe Tolga, İpek Dinç, Behzat Gerçeker, Nahide Babashlı, Koray Aycı, Füsun Demirel ve çocukları Aslı Senem ile Mehmet İlkem, Metin Uca, Şenay Lambaoğlu, Evrencan Gündüz, Güvenç Dağüstün, İlyas Yalçıntaş, Caner Akın, Can Gox, Eflatun, Cengiz Çevik, Hüseyin Turan, Ceren Gündoğdu yer aldı. Ali Altay, çalışmaya sesiyle de eşlik etti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Çarşamba ve Perşembe için uyarı: Sıcaklıklar 40-45 dereceye çıkacak Erdoğan için “Canımı veririm” diyen Afgan genç 'Günlük 700 TL alıyorum' Eski ÖSYM Başkanı Demir sınav sorularını böyle sızdırmış! Corona virüsü tespit edilen Çeşme Limanı’ndan şoke eden görüntüler!