Usta şarkıcı Volkan Konak, bayramın ilk günü sahne aldığı Kıbrıs’ta konser sırasında fenalaşarak, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu, sosyal medya hesabından yaşamını yitiren sanatçı Konak için "Sahnede gebermiş. Şimdi bize soracaklar; nasıl bilirdiniz? Cevabımız bu. Böyle bilirdik. Bizim için içen bizim için yanar da elbet" ifadelerini kullandı.
Mehmetalioğlu, paylaşımına gelen tepkiler üzerine de "Din, devlet, diyanet ve kutsallarımıza düşman herkese vermiş olduğum rahatsızlıktan dolayı Rabbime şükrediyorum" diye açıklama yaptı.
Kamuoyunun tepkisinin ardından Diyanet İşleri Başkanlığı, Mehmetalioğlu hakkında soruşturma başlattı.
Başkanlık tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
Son günlerde kamuoyunda yer alan ve İstanbul Çatalca İlçe Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu’nun bazı sosyal medya paylaşımlarına ilişkin iddiaları içeren haberler üzerine Başkanlığımız tarafından konuyla ilgili olarak soruşturma başlatılmıştır.
BAŞSAVCILIK DA SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Ekonomim'de yer alan habere göre, Çatalca Cumhuriyet Başsavcılığı da Müftü Mehmetalioğlu ile ilgili soruşturma başlattı
Soruşturma kapsamında Mehmetalioğlu'nun telefonuna el konuldu.
Sözcü
İYİ Parti GİK Üyesi'nden istifa edenlere: "Hepiniz ölün"50 izlenme
Emekli AKP'liler geçim sıkıntısna düşünce uyanıvermiş !11978 izlenme
Ofiste dansözlü eğlencesi ortaya çıkan AKP’li başkan istifa etti!48 izlenme
Merkez Bankası'nın rezervlerine neler oluyor? Üç haftada 8,5 milyar eridi gitti47 izlenme
Mısır'dan Anadolu Ajansı açıklaması: AA Müslüman Kardeşler adına faaliyette bulunuyor60 izlenme
Mersin'de CHP'nin su indirimi önerisini AKP'li ve MHP'li üyeler reddetti !105 izlenme
Boykota karşı alışveriş yapmıştı... Hulusi Akar'dan 'pastırma' itirafı: 'Fiyatını görünce...'38 izlenme
Kırmızı bültenle aranan IŞİD'li terörist İstanbul’da yakalandı21 izlenme