AKP’ye yakınlığıyla bilinen Optimar Araştırma Şirketi’nin Başkanı Hilmi Daşdemir, “İsim bazında Mansur Yavaş, Özhaseki’den 10 puan önde. İzmir’de ise CHP’nin seçimi kazanması kuvvetle muhtemel gibi görünüyor” dedi.
AKP’ye yakınlığıyla bilinen Optimar Araştırma Şirketi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Daşdemir, AKP’nin Ankara adayı Mehmet Özhaseki’nin, Mansur Yavaş’ın en az 10 puan gerisinde olduğunu söyledi.
Daşdemir, hurhaber.com’da paylaştığı bir video ile açıkladığı araştırma verilerinde, İstanbul’da Binali Yıldırım’ın önde olduğunu belirtirken, “Ankara için ise AKP aleyhine bir durum söz konusu. AKP, parti anlamında önde. İsim bazında ise Mansur Yavaş, Özhaseki’den 10 puan öne çıkıyor. Ankara AKP için oldukça riskli noktalardan birisi” diye konuştu.
'İZMİR’DE CHP YİNE KAZANIR'
AKP’li Nihat Zeybekçi’nin, İzmir’den aday olması hakkında da görüşlerini dile getiren Daşdemir, “İzmir’e bakınca çok bir değişiklik beklemiyorum. Her ne kadar Tunç Soyer’in babası ile bir tartışma olsa da benzer bir şekilde İzmir’de CHP’nin seçimi kazanması kuvvetle muhtemel gibi görünüyor” dedi.
http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/yandasanketciacikladiankaradaakpyetarihifarkh117710.html
Lüks araçla gündemdeydi: Tepki çekince satışa çıkardı, fiyatı dudak uçuklattı14 izlenme
Kayseri’de 'abi eve ekmek götüreceğim para lazım' diyen çocuğun balonlarına zabıta el koydu !238 izlenme
Bakan Pakdemirli: Hatay’daki tüm yangınlar kontrol altına alındı79 izlenme
Komutanlar af değil beraat istiyor28 izlenme
Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın konuştu! 'Türk yargısına teslim olacağım'93 izlenme
Son 30 yılın en büyük zirai don felaketi! 36 ilde tarım alarmda32 izlenme
Okullar kapalı kaldı Kuran kursları açılıyor90 izlenme
Bakan Varank'ın kuzenine 208 milyon liralık ihale kıyağı!42 izlenme