Suriye'de Beşar Esad'ın devrilmesi AKP cephesinde sevinçle karşılandı. İktidara yakın yazarlar da sosyal medya hesaplarından art arda dikkat çeken paylaşımlar yapmaya başladı. Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Likoğlu, "Zalim Esad'ı yargılayamıyorsak, içimizdeki adamlarını yargılayalım" dedi.
Likoğlu bunun yanında, Saadet Partisi’nin eski genel başkanlarından Mustafa Kamalak’ın yaptığı Suriye değerlendirmesini de alıntılayarak, “Bunları Esad'ın işlediği insanlık suçlarının ortağı olarak yargılamak gerekiyor. İnsanlık Rejimin cezaevlerindeki vahşeti konuşurken, bu Moskova kaçkını Zalimoğlu zalim Esad'a mektup yazıyor. Bir de utanmadan 10 Aralık imzası atıyor” ifadelerini kullandı.
Likoğlu'nun paylaşımına destek gecikmedi. Likoğlu’nun sözlerini alıntılayan eski AKP milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner, “Katılıyorum” dedi.
Likoğlu ve Metiner'in bu paylaşımları Suriye'de yaşanan gelişmeler üzerinden iç muhalefete yönelik 'gözdağı' olarak yorumlandı.
Kaynak: Gerçek Gündem
IMECE, 11 Nisan'da yörüngeye fırlatılacak31 izlenme
Dilan Polat’ın lüks araçlarını çekicide gören vatandaş espriyi patlattı: "Enginnnn bana hapishane al Enginn"63 izlenme
Yıllarca süren istismar Müge Anlı'da ortaya çıkmıştı: 'Üvey baba' tutuklandı, linçten polis kurtardı!95 izlenme
Milli tarımdan ithal samana27 izlenme
En düşük emekli maaşında ilk kez bu rakam konuşuldu17 izlenme
YRP'li belediye 'örf ve adete uymuyor' dedi, mesire alanındaki 20 kamelyayı kaldırdı36 izlenme
Şanlıurfa’da eğitim toplantısında YSK görevlisinden öğretmenlere hakaret: İnceleme başlatıldı48 izlenme
Hastanenin devasa maliyeti gizlenerek halka yanlış açıklanmış!47 izlenme
Deprem sonrası çadır satışları patladı!
Vatandaş et alamazken Bakan Nebati’den ‘koyun eti’ çıkışı: "Ucuz ama kokusundan dolayı tercih edilmiyor. Bunu da değiştirmek lazım"
Hataylı çocuklardan İmamoğlu'na duygusal mektup: "Sevgili Ekrem Amca, yaşadığımız o felaketten sonra her zaman bizim yanımızda oldunuz. Biz de her zaman sizin yanınızdayız"
Müsilajla mücadele de yandaşa yaradı! İhaleler bakın kime gitti?