Auto-Created-3
03 Mayıs 2023 ( 48 izlenme )
Reklamlar

Yarısı bizden kampanyası çok ilgi gördü

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, kentsel dönüşüm kampanyası kapsamında İstanbul'da başlatılan Yarımımız kampanyasına başvuru sayısının 438 bini geçtiğini söyledi. Bulut, "Yarısı bizden" kampanyasına şu anda 438 bin 200 başvuru var ama yayın sonuna kadar bu sayı artmaya devam edecek." dedi.

TOKİ Başkanı Bulut'un açıklamalarından satırbaşları şöyle:

Bölgede 183 bin evimiz vardı TOKİ binalarının ciddi hasar görmemesi ve can kaybı yaşanmaması çok önemli.

Türkiye'nin tamamının sismik bölge olduğunu göz önünde bulundurarak hem tasarım aşamasında hem de bakım kısmında çok dikkatli çalışmalar yürütüyoruz.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Delilleri karartıyorlar! Müteahhidi yurtdışına kaçmıştı, çöken binanın üzerine çakıl döktüler Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Sorulan Sorular Karşısında Zorlandı: Bir Hesap Hatası Yok mu Sayın Bakan? İktidar yanlısı Sabah, yalanlarla Cumhuriyet'i hedef aldı: Evde Kur'an bulundurmak suçmuş! Fabrika beklenirken 7 bin araç yolladılar! Çinli otomotiv devi tek çivi bile çakmadı