Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler'in ilişki yaşadığı kadını işe aldığı iddiası gündeme gelmişti. Söz konusu iddia sonrasında Nuri Güler, iddiaları reddetse de AKP harekete geçmişti. Güler'in Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edildiğini ve kesin ihraç talep edildiği açıklanmıştı.
İddialar ve basındaki haberler sonrasında Güler de bugün partiden istifa ettiğini duyurdu. Güler, yaptığı yazılı açıklamada, " Siyasetin ve kamu görevlerinin temelinde millete hizmet anlayışı yer almaktadır. Bu anlayış doğrultusunda şahsıma atılan iftiralar ile ilgili yürüttüğüm hukuki süreç tamamlanana kadar partimin kurumsal kimliğine ve çalışmalarına gölge düşmemesi gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle devam eden sürecin büyük bir onurla bağlı bulunduğum partime ve davamıza zarar vermemesi adına sorumluluk bilinciyle parti üyeliğimden istifa etme kararı almış bulunuyorum" dedi.
"Bugüne kadar olduğu gibi Genel Başkanımız ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Partimize olan sadakatim aynen devam edecektir. Göreve geldiğim günden bu yana sevdalısı olduğum Köşk’ümüze ve kıymetli hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet etme gayreti içerisinde oldum. Bundan sonra da aynı sorumluluk duygusuyla hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Hiçbir zaman parçası olmadığım ve içinde yer almadığım bu iftiraların gerçeklikle ilgisi olmadığı Allah’ın izniyle ortaya çıkacaktır. Hukuki süreç neticelenene kadar her zaman gönülden bağlı olduğum, üyesi ve neferi olmaktan onur ve gurur duyduğum partimden şimdilik istifa ettiğimi kamuoyuna saygıyla bildiririm"
Sözcü
Milli Piyango’da ‘şaibe var’ iddiası Meclise taşındı!82 izlenme
Felaketin üzerinden 1 ay geçti! Kayıp 15 kişi aranıyor143 izlenme
Vatandaş benzinlikteki yıkama fiyatını görünce isyan etti: "Ne zaman bu kadar çok zamlandı!"29 izlenme
Eylül'de yeni vergilerin geleceği açıklandı41 izlenme
Öğrencilere belediye otobüsü 1 lira oldu!21 izlenme
Başkent kulisleri kaynıyor: AKP'den parlamenter sisteme geri dönüş için hazırlık mı var?25 izlenme
İntihar eden Eda Nur Kaplan'ın karakoldaki ifadesi ortaya çıktı! "Yarı baygındım ve..."79 izlenme
Tiyatrocu genç Türklerin yakında düşeceği durumu bakın nasıl anlattı68 izlenme
Cezaevinden devlete dondurma satıyorlar
35 Milyarlık kurtarma paketi kimlere gitti?
Türbanlı genç kız çalınan hayallerini anlattı: “Ne hayalim kaldı ne de geleceğim. AKP’ye oy veren kesimin yüzde 70’i Türkiye’nin şu anda gücü olduğunu sanıyor”
Yaklaşık 200 bin kişiye hakaret davası açan Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na hakaret üstüne hakaret!