Yemek için günübirlik Yunanistan'a gitti, Türkiye'ye göre daha az hesap ödedi!

50 izlenme 03 Ekim 2022
Reklamlar

Çeşme'de bulunan Efe Elmacıoğlu, Çeşme'deki yemek fiyatları nedeniyle Yunanistan'a geçip yemek yemeyi tercih etti. Bu anları sosyal medyadan paylaşan Elmacıoğlu'nun videosu viral oldu.


Sosyal medyada yaşam pahalılığına yönelik paylaşımlar giderek arttı. Özellikle lokanta hesapları, market fişleri çok sık paylaşılıyor. Efe Elmacıoğlu isimli bir sosyal medya kullanıcısının çektiği video viral oldu. Elmacıoğlu, Türkiye'deki yaşam pahalılığından yakınarak yurt dışında alışverişin kur farkına rağmen daha ucuz olduğunu belirtti. Elmacıoğlu bir arkadaşıyla İzmir Çeşme'den Yunan adalarına giderek bir lokantada doyasıya yedi. Gelen hesabın 31 Euro olduğu görüldü. Mevcut kur ile hesap 560 lira kadar. Elmacıoğlu aynı yemeğe Çeşme'de 900 lira ödemesi gerekeceğini belirtti.

halktv.com.tr

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Volkan Konak’a “geberdi” diyen Çatalca Müftüsü şimdi de Kocaeli’ni karıştırdı! 22 milyarlık vergi vurgunu! Canlı yayında cin çıkardığını iddia eden Pelin Hürman, eleştirenlere yanıt verdi 'Allahsız, kitapsızlar!' Ünlü ekonomist Hakan Kara'dan asgari ücretlilere kara haber: Yeni asgari ücretin ardından olacakları tek tek sıraladı!