İstanbul’da resmi açılışı 29 Ekim 2018’de yapılan İstanbul Havalimanı’nda ortaklar arasında hisse devirlerine bir yenisi daha ekleniyor. Bir süre önce Kolin İnşaat’a ait yüzde 20 hisseyi Kalyon İnşaat’ın devralmasından sonra bir hisse devrinin daha olmasının beklendiği ileri sürüldü.
AirportHaber’in edindiği bilgiye göre, Kolin İnşaat’a ait yüzde 20 hisseyi devralmasıyla yüzde 40 hisseye ulaşan ve büyük ortak durumuna gelen Kalyon İnşaat, yüzde 20’lik diğer hissenin de sahibi olmak için harekete geçti.
Kalyon İnşaat’ın, yüzde 20’şer hisseye sahip olan Cengiz İnşaat’ın veya Mapa İnşaat’ın hisselerini almak için hazırlandığı ileri sürüldü.
KALYON YÜZDE 60’IN SAHİBİ OLACAK
Bu alımın gerçekleşmesi halinde İstanbul Havalimanı’nda üç ortak ile yola devam edilecek. Kalyon İnşaat yüzde 60 hisse ile büyük ortak konumuna ulaşacak. Limak ve Mapa veya Cengiz İnşaattan biri ortak olarak devam edecek. Kalan iki firmanın toplam hisse oranı ise yüzde 40 olacak.
http://halktv.com.tr/yenihavalimanindaikincisokbiryandasdahacekiliyor361756
5 Yıl CHP’de vekillik yapan Abdüllatif Şener’den skandal açıklama! "İlk turda Sinan Oğan'a ikinci turda geçersiz, Meclis seçimlerinde oy vermedim"55 izlenme
Mehmet Şimşek açıkladı: Kira gelirlerini beyan etmeyen 700 bin ev sahibine ceza geliyor33 izlenme
CHP'de ilk toplu istifa! Belediye başkanı tüm meclis üyeleriyle birlikte ayrıldı19 izlenme
Teğmenler harekete geçti: İlk dava23 izlenme
Er Şehit ve Gaziler Platformu: "Somut bir adım atılmazsa açlık grevine başlıyoruz"20 izlenme
Depremde yıkılan 5 yıllık müftülük binasının temeli, Diyanet İşleri Başkanı tarafından atılmış71 izlenme
Türker Ertürk paylaştı: "Z kuşağı bilmez eskiden burası Türkiye Cumhuriyeti idi"68 izlenme
Süleyman Soylu iktidarın 28 Mayıs sonrasındaki Suriyeli göçmen politikasını itiraf etti! 'Suriyelileri gönderemeyiz, Allah bizi yakar'50 izlenme