YENİ Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, Osmaniye'de yalnız yaşayan ve geçinmekte zorlanan 63 yaşındaki Fatma Yılmaz'ı ziyaret etti.
Kaya, "Bu ülkede iki tane Fatma var. Birinci Fatma, işte burada yoklukla, yoksullukla, açlıkla sınanıyor. Kaderiyle baş başa kalmış. Bu aydan sonra kışın başında kapıda kalacak, açıkta kalacak. Diğer Fatma ise Fatma Betül Sayan Kaya, 27 ev parasını fona yatırıyor, 4 ay sonra 367 ev parasını çekiyor" dedi.
Osmaniye'de yaşayan Fatma Yılmaz, geçtiğimiz günlerde "Hiçbir yerden gelirim yok. Evimde yiyecek erzakım bile yok. Yemeğimi bile alt komşum getiriyor. Ondan da utanıyorum, çekiniyorum" şeklinde açıklama yapmıştı. Fatma Yılmaz'ı evinde ziyaret eden Asu Kaya, şunları söyledi:
"Bu ülkede iki tane Fatma var. Birinci Fatma, işte burada yoklukla, yoksullukla, açlıkla sınanıyor. Kaderiyle baş başa kalmış. Bu aydan sonra kışın başında kapıda kalacak, açıkta kalacak. Diğer Fatma ise Fatma Betül Sayan Kaya, 27 ev parasını fona yatırıyor, 4 ay sonra 367 ev parasını çekiyor. Bunun takdirini milletimize bırakıyorum. Osmaniye'deki Fatma ve AKP'li Bakan Fatma."
Geçinemediğini belirten Fatma Yılmaz ise şöyle konuştu:
"Evin kirasını veremiyorum, kira 10 bin lira. İş arıyorum ama vermiyorlar, 'yaşın müsait değil' diyorlar, yaşım 63. Çoluk çocuk var ama onların da işte geçimleri düzgün değil. Evleri yok onların da onlar da kirada. Devletten destek olarak iki ayda bir dul aylığım var, bir de ayda 4 bin lira var sosyal yardım, başka yok."
ANKA
Yanlış mı anlatılıyor... Atatürk aslında neden hayatını kaybetti?
Saray'ın imamından Bülent Ecevit için ağır hakaret! Altı bezlenen, altını ıslatan bir başbakan
Nasuh Mahruki'den sert eleştiri 'Esir alınmış Genelkurmay başkanı mı olur, derhal istifa etmeli !'
Hamaney’den kritik Türkiye açıklaması! İmha edilen füzeleri İran ateşlemedi mi?
Rektöre 4X4 araç! Üniversiteden özel ihale açıldı
Bakan Koca açıkladı: 6.871 yeni vaka tespit edildi, vaka sayısı 2.470.901’e, can kaybı da 25.865’e yükseldi!
Otel odasında taciz edilen kadına polisten şoke eden teklif!
AKP'li belediyenin açtığı kiralık araç ihalesinde dikkat çeken madde!
Kiralar uçtu, muhtar kendi mahallesinde ev bulamıyor
Eski Bakan Fatma Betül Sayan Kaya'nın oğlu LGS'de Türkiye birincisi oldu
Aile Dayanışma Ağı duyurdu: Emniyet'te İBB borsası mı kuruldu?
Piyasalar Gözü Amerikan Merkez Bankasına Çevirdi Bugün Faiz Kararları Açıklanacak
İmamoğlu'nu dava yağmuruna tutan Soylu, Tevfik Göksu'nun yargılanmasına izin vermedi!
'Ne yaptığımızı biliyoruz' diyen Erdoğan, vatandaştan yardım istedi