Yozgat’ta Yeniden Refah Partisi'nin 5 ilçe başkanı partiden istifa etti. Yeniden Refah Partisi Çekerek İlçe Başkanı Hacı Osman Bakır, yaptığı açıklamada, uzun süredir teşkilatlar arasında iletişim ve karar süreçlerinde istişare eksikliği gibi nedenlerle istifalarını genel merkeze gönderdiklerini duyurdu.
Bakır, kendisiyle birlikte Aydıncık İlçe Başkanı Mehmet Ali Çekiç, Saraykent İlçe Başkanı Nihat Boyraz, Kadışehri İlçe Başkanı Cihan Güler ve Çayıralan İlçe Başkanı Muhammed Enes Erdoğan’ın da istifa ettiklerini aktardı.
Yaşanan sürecin artık sürdürülemez hale geldiğini ifade eden Bakır, “İki yıldır bizimle ilgilenen yok. Kimse gelip de bize necisin, neler yapıyorsunuz diyen yok. Kongre olacağı zaman 'Şu kadar adam getir' diyorlar ama onun dışında hatırımızı soran olmuyor. Biz kaç kere il teşkilatını, Yozgat Belediye Başkanını ziyaret ettik. Bizi bir kez bile ziyarete gelen olmadı. İlgi alaka görmediğiniz yerde siyaset yapmanın da anlamı yok” dedi.
Çayıralan İlçe Başkanı Erdoğan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, istifa kararını duyurarak, "İl Yönetiminden duyduğumuz hicap doğrultusunda bu kararı almış bulunmaktayız" açıklamasında bulundu. Saraykent İlçe Başkanı Başkan ise, "Yozgat'ta yalnız kaldık, bize sahip çıkan yok. Başka partiye geçmeyi şu anda düşünmüyoruz" ifadelerini kullandı.
halktv.com.tr
IMF’den Ankara’ya yüksek faiz ve düşük zam çağrısı37 izlenme
'Atatürk'ü sevmiyorum' diyerek polise bağırınca ortalık karıştı!339 izlenme
Erdoğan'ın para istediği halk: Ev sahibi sıkıştırıyor, doğalgaz kesik, yarın ekmek alabilecek miyiz?138 izlenme
Emeklilere kötü haber! Temmuz'da düşük zam alacaklar171 izlenme
Çanakkale Zaferi temsili İsviçre’yi karıştırdı!207 izlenme
Erdoğan Atatürk için 'Firavun' diyen ismi andı28 izlenme
Ermenistan, Gence ve Mingeçevir'e füze ile saldırdı! 2'si çocuk 5 sivil hayatını kaybetti, 35 kişi yaralandı!88 izlenme
Elektrik mühendislerinden fatura uyarısı: 'Tek zamanlı' tarifeye geçin57 izlenme