Yobazlardan Samsun'da polis eşliğinde Ramazan zorbalığı! Vatandaşın içeceğini çöpe attırdılar!

103 izlenme 28 Nisan 2021
Reklamlar

Samsun'da sokakta içecek tüketen bir yurttaş, polis eşliğinde 'Ramazan' dayatmasına maruz kaldı, içeceği çöpe attırıldı.

Samsun'da çekildiği  ifade edilen bir videoda, "Ramazan ayındayız" denilerek sokakta içecek tüketen bir yurttaşa baskı yapıldığı görüldü.

Bu sırada olay yerinde bir polisin de bulunduğu görüntülere yansırken, yurttaşın içeceği zorla çöpe attırıldı.

KRT TV, görüntüleri "Samsun’da, sokakta içecek tüketen bir vatandaşın içeceği 'Ramazan ayındayız' denilerek zorla çöpe attırıldı" notuyla paylaştı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan’dan ‘israf araçları’ açıklaması Seçim olmadan tartışması başladı: Erdoğan seçimi yenilerse tekrar aday olabilir mi? Sağlık çalışanlarına şiddet devam ediyor! ''Bana bakmak zorundasın'' dedi, doktora saldırdı! İstanbul’a büyük gözaltı