İstanbul’da bebekleri anlaşmalı oldukları özel hastanelere yönlendirip ihmali davranışlarla ölümlerine neden oldukları ve haksız kazanç sağladıkları öne sürülen “Yenidoğan Çetesi” davasında 8’inci duruşma görüldü.
Duruşmada organize suç örgütü elebaşı olduğu iddia edilen doktor Fırat Sarı'nın da aralarında bulunduğu 4 tutuklu sanık, bazı tutuksuz sanıklar, müştekiler ve taraf avukatları hazır bulundu.
Bazı tutuklu ve tutuksuz sanıklar duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Duruşmada görüşü sorulan Cumhuriyet Savcısı tutuksuz sanık Bağcılar Medilife Hastanesi Başhekimi Cafer Akdur'un öldüğünü ve dosyasının ayrılmasını talep etti.

Cafer Akdur
Ara görüşünü belirten Cumhuriyet Savcısı tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verilmesini istedi.
Sözcü
Aladağ davasında mahkeme heyeti değişti, 4 sanık tahliye edildi!100 izlenme
Merkez Bankası'nın raporuna göre asgari ücrete yapılacak zam belli oldu19 izlenme
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cuma günü açıklayacağı müjde ne? Nevşin Mengü kulis bilgiyi açıkladı236 izlenme
Köpekleri toplanan yaşlı kadının feryadı... "Yemin ederim çok direndim, çok direndim annem. Hepsine neler söyledim..."45 izlenme
MHP'li muhalifler Ümit Özdağ ve Yusuf Halaçoğlu'na saldırdılar ! İşte o anlar382 izlenme
Bilim Kurulu Üyesi Özlü kırılma noktasını açıkladı: Bayram ve tatil hareketliliği75 izlenme
F.Bahçe'nin Konferans Ligi'ndeki rakibi Olympiacos47 izlenme
İşte Erdoğan'ın 'gizli' hayatı: Saray'daki önlenemeyen yükseliş!70 izlenme