İki gazetecinin, astsubay E.B. ile yaptıkları görüşmeler üzerinden “Askeri casuslukla” suçlandığı iddia ediliyor. Gözaltılara sebep olan soruşturmanın ise Milli Savunma Bakanlığı'ndan savcılığa yapılan şikayet üzerine başladığı bildirildi.
Odatv kumpasında 16 ay hapis yatan Yıldız, gözaltındayken su istediğini ancak verilmediğini belirterek “Canı sıkıldıkça, 810 senede bir suç uyduran devletin suyunu da ekmeğini de istemiyorum. FETÖ'cüsü, casusu, darbecisi sokakta gezecek, şamarı bana indireceksiniz” dedi.

Müyesser Yıldız
Avukatı aracılığıyla açıklama yapan Yıldız şu ifadeleri kullandı:
* Bana askeri casusluk suçunu yöneltebilecek insan anasının karnından doğmadı. Suç icat edecekseniz ‘corona virüsünü Türkiye'ye Müyesser getirdi' deseydiniz daha uygun olurdu.

İsmail Dükel
* Devletin içinde kimin kiminle kavgası varsa bizler üzerinden kavga yapmasın. Bu operasyonla FETÖ'ye ve PKK'ya bir selam daha çakılmıştır.
Vatandaştan, AKP'yi ve seçmenlerini özetleyen muhteşem konuşma! 'Kuran okumayı bilmeyen seçmenin, Kuran okuyor diye seçtiği adamların memleketinde yaşıyoruz!'75 izlenme
25 yıllık betonsever AKP iktidarının bıraktığı miras: İstanbul suda boğuldu!94 izlenme
Millet İttifakı bileşenlerinden Meral Akşener’e yanıt34 izlenme
Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, TDP Genel Başkanı Sarıgül'ü ziyaret etti17 izlenme
Fernas Madencilik'in sahibi AKP'li vekil işçileri suçladı: "Marjinal gruplar işçileri kışkırtıyor"19 izlenme
Ekonomik krizin gölgesinde Türkiye’nin acı gerçeği! Emekliler çaresizliğini böyle anlattı: "Öl diyorlar resmen"10 izlenme
Bakan Dönmez’den elektrik ve doğalgaz faturaları açıklaması209 izlenme
İcradan satılık ahır!118 izlenme