Tebliğciler, tekel bayisinin '6 yaşındaki çocuğa istismar' sorusuna cevap veremeyince 'iftira' diyerek dükkândan kaçtılar!

42 izlenme 26 Aralık 2022
Reklamlar

Tebliğciler yine tekel bayisinde ortaya çıktı. Tebliğciler, dükkan sahibinin "6 yaşındaki H.K.G. evlendirildi" hatırlatması üzerine "İftira" diyerek tekel bayisinden ayrıldı.



Pavyon ve alkol satan dükkanlara giden tebliğciler yine tekel bayisinde ortaya çıktı.

Bir tekel bayisine giren tebliğciler, alkol satışı üzerine tebliğ yapmak istedikleri sırada dükkan sahibi harekete geçti ve video çekimi yapmaya başladı.

Dükkan sahibi "6 yaşındaki küçük çocuk evlendirildi, o adama yaptığınız bir hareket var mıydı? Bir şey söylediniz mi?" diye sordu. Bunun üzerine tebliğciler "İftiradır" diyerek dükkandan ayrıldı.

Tekel bayisinin sahibi "Utanmıyor musunuz" diyerek tebliğcilere tepki gösterdi.

Gerçek Gündem

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yeni vergiler yetmedi şimdi de var olan vergilere büyük zam geliyor! Söz almadılar, maaş aldılar O gün Ebru Teğmen'i alkışlayanlar bugün ihraç edilmesini alkışlıyor İsrail’e ‘çakmak gazı, zıpkın satıyoruz’ diyen Ticaret Bakanlığı’na tepki yağıyor