Gurbetçi kadın ezber bozdu: 'Evet tuvalet temizledik ama yeri geldi bakanın bindiği arabayı altımıza çektik. Burada temizlik yapan 1 kilo et yiyemiyor'

28 izlenme 22 Ekim 2023
Reklamlar

Sokak röportajında bu sefer gurbetçi ezber bozdu. Euro'nun yükselmesini istemediğini ifade eden gurbetçi kadın, 'Evet tuvalet temizledik ama yeri geldi bakanın bindiği arabayı altımıza çektik' dedi.



Kanal Dünya isimli YouTube kanalının sokak röportajında konuşan bir gurbetçi ezber bozdu. O gurbetçi, 'Ben Euro'nun çıkmasını istemiyorum' derken, 'Zamanı geldi tuvalet de temizledik, fabrikalarda da çalıştık, çalışmak ayıp değil' dedi. Gurbetçi sözlerinin devamında ise, 'Evet tuvalet temizledik ama yeri geldi bakanın bindiği arabayı altımıza çektik, burada tuvalet temizleyen 1 kilo et yiyemiyor' dedi.

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir insanlık ayıbı daha ! Yaşlı adamı zorla durdurup, maske takıp başına kolonya döktüler ! Marketlerde karneyle satış dönemi başladı! Yandaş yazardan ‘idam’ yorumu: Bumerang gibidir, dönüp kimi vuracağı belli olmaz Bakan Koca açıkladı: 68.413 yeni vaka tespit edildi, 25.502 kişi sağlığına kavuşurken, 156 kişi hayatını kaybetti!