Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz nedeniyle her geçen gün her ürüne peş peşe zam gelmeye devam ediyor. Maaşların yetmediği alım gücünün bittiği ortamda vatandaş yaşam mücadelesi vermeye devam ediyor.
Yükselen enflasyon alım gücünü erittiği gibi vatandaşı da bitirdi. Afyon'da ekmeğin gramajının düşürülüp, fiyatının artırılması Yeni akit için "sağlıklı yaşam" olarak sunulurken, vatandaş Yeni Akit'in bu algısına gösterdi.
Afyon’da 260 gram ekmek 10 liradan satılırken, yeni düzenleme ile 220 gram ekmeğin fiyatı değişmedi.. Bu değişiklikle ekmeğin kilosu 38 liradan 45 liraya yükseldi.
Daha önce 260 gram olarak satılan ekmeğin, yeni düzenlemeyle 220 gram olarak satışa sunulurken, Yeni Akit ekmeğe zam haberini "Sağlıklı yaşama geçiş" ifadelerini kullandı.
Sosyal medya platformundan gazetenin haberine tepki gösteren vatandaşlar, "Ekmeğin gramajı düşürülüp fiyatı düşürülmediyse bu 'zam'dır", "Gramajı sağlık için düşüyorsa fiyatı neden o oranda düşmüyor?", "Yılın algı çalışması" diye yakındı.

Sözcü
"Emekli amirallerin yakınlarını hedef alan listeyi Bakan Soylu hazırladı" iddiası!115 izlenme
İngiliz hükümeti kalça kaldırma ölümleri hakkında Türk yetkililerle görüşmek istiyor22 izlenme
Adana Kız Lisesi’nde Atatürk'ün resimlerini indirip RTE afişleri astılar, öğrenciler isyan etti 'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz !'851 izlenme
CHP'li Emir, tahliye vaadiyle 8 milyon dolarlık dolandırıcılığın belgesini açıkladı8 izlenme
AKP'nin kalesinde pideye dev zam30 izlenme
AFAD duyurdu: Balıkesir Sındırgı'da yine deprem9 izlenme
Emekliler kefen giyip seslendi: "Devran dönecek, AKP hesap verecek"22 izlenme
Prof. Dr. Vedat Bulut'tan koronavirüs açıklaması "900 doktor istifa etti, kaos yaşanabilir!"97 izlenme