Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz nedeniyle her geçen gün her ürüne peş peşe zam gelmeye devam ediyor. Maaşların yetmediği alım gücünün bittiği ortamda vatandaş yaşam mücadelesi vermeye devam ediyor.
Yükselen enflasyon alım gücünü erittiği gibi vatandaşı da bitirdi. Afyon'da ekmeğin gramajının düşürülüp, fiyatının artırılması Yeni akit için "sağlıklı yaşam" olarak sunulurken, vatandaş Yeni Akit'in bu algısına gösterdi.
Afyon’da 260 gram ekmek 10 liradan satılırken, yeni düzenleme ile 220 gram ekmeğin fiyatı değişmedi.. Bu değişiklikle ekmeğin kilosu 38 liradan 45 liraya yükseldi.
Daha önce 260 gram olarak satılan ekmeğin, yeni düzenlemeyle 220 gram olarak satışa sunulurken, Yeni Akit ekmeğe zam haberini "Sağlıklı yaşama geçiş" ifadelerini kullandı.
Sosyal medya platformundan gazetenin haberine tepki gösteren vatandaşlar, "Ekmeğin gramajı düşürülüp fiyatı düşürülmediyse bu 'zam'dır", "Gramajı sağlık için düşüyorsa fiyatı neden o oranda düşmüyor?", "Yılın algı çalışması" diye yakındı.

Sözcü
Sinan Ateş cinayetinde adı geçen Olcay Kılavuz: "Sessiz kalmamı istediler. Cezamı çekmeye hazırım"53 izlenme
İmamoğlu Silivri'den seslendi: Ya adalet ya sefalet!31 izlenme
Yobazlar geri adım atmıyor ! Pakistan Din Konseyi Başkanı olan yobaz 'Kur'an'da yazıyor eşinizi dövebilirsiniz !'451 izlenme
Sabancı ailesiyle ilgili bir açıklama daha: Son durumları belli oldu43 izlenme
Şubat ayı işsizlik rakamları açıklandı35 izlenme
Bakan Koca son tabloyu açıkladı: Can kaybı 5.186, vaka sayısı da 203.456 oldu!77 izlenme
O zengin bütçesinde vatandaş yok28 izlenme
İşte doların fırlamasıyla halktan saklanan gerçek: Dövizi bilerek yükseltilince iflasın eşiğine geldiler!60 izlenme