Yıllardır iç savaş yaşayan Suriye artık böyle turizm reklamı yapıyor!

146 izlenme 29 Temmuz 2022
Reklamlar

Suriye, fenomen bir TikTok hesabı aracılığıyla ülkesinin turizm tanıtım videosunu yayınladı. Yayınlanan video büyük tepki çekti.

Suriye, bir TikTok fenomeninin hesabı aracılığıyla ülkesinin turizm tanıtım videosunu yayınlayarak turistleri ülkesine davet etti. Videoda, Suriye’nin gezilecek yerlerin yanı sıra, Suriye kültürünü tanıtan ve Suriye'de yenilebilecek yemekler, plajlar ve sokak hayvanları da görüntülendi.

''SAVAŞ VAR, DÖNEMEYİZ''

Videoda, kayda alınan ve turizm tanıtımına konuk olan yerlerinde savaşın yaşanmıyor olması dikkat çekti. Öte yandan tanıtım videosu, Türkiye'deki Suriyeli mültecilerin ''Savaş var, dönemeyiz'' söylemlerini hatırlattı. 

Sığınmacıların Türkiye’de kalmasını savunan siyasiler de aynı şekilde “Savaş var, dönemezler” açıklamalarında bulunmuştu.

Tanıtım videosundan bazı görüntüler:

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Havacılık Üniversitesi'ne Arap Dili Ve Edebiyatı Profesörü Atandı Müjdat Gezen’den ‘Kanal İstanbul’ tepkisi: "Oğlum siz bizi salak yerine mi koyuyorsunuz?" Burdurlu emekliler ekonomiden dert yandı: “Emekli demek bugün canlı cenaze demek” Trabzon’un Arsin ilçesinde İlçe Emniyet Binası bahçesine İHA düştü!