"CHP ANA MUHALEFET PARTİSİ OLMA ÖZELLİĞİNİ YİTİREBİLİR”
CHP eğer bugünkü gibi basiretsiz politikalarına devam ederse, ilk seçimde ana muhalefet partisi olma özelliğini bile yitirebilir. Bu kadar çok kontrolsüz kaçak göçmeni Türkiye'ye monte edersen, doğal olarak aşırı milliyetçi oylarda tırmanış olur.
Sen, bu ülkeyi yöneten irade olarak gerçekten vatanı, milleti, ülkenin geleceğini, çocukları, torunlarını düşünerek ırkçı damgası yapıştırmaya başlarsan, kaçınılmaz olarak aşırı milliyetçi oylarda tırmanış olur. Ümit Özdağ'ın bir başka temas ettiği damar işte bu damar.
“OYLAR BÖLÜNÜYOR” TEORİSİNE SERT ÇIKTI
“Ümit Özdağ popüler olduğunda altılı masanın oyları bölünüyor” söylemlerine değinen Özdil, “Süleyman Soylu, CHP'ye daha fazla küfür ediyor. CHP'nin elini güçlendirmek için mi yapıyor? Bu kadar şapşal bir komplo teorisi olabilir mi?” ifadelerini kullandı.
Özdil, konuyla ilgili değerlendirmesinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisine de hakaret ettiğini hatırlatarak, “İçişleri Bakanı Süleyman Soylu o koltuktan kalktığı gün ben onu mahkemeye vereceğim” dedi.
“BİZİ KENDİ ÜLKEMİZDE KAÇAK SIĞINMACI DURUMUNA DÜŞÜRDÜLER”
Soylu'nun sözleri sonucu Ümit Özdağ'ın İçişleri Bakanlığı önüne gitmesiyle ilgili konuşmasını sürdüren Özdil, “Kaçak Suriyeli ve Afganların yürüye yürüye girmesi serbest, Ümit Özdağ'ın TBMM'den İçişleri Bakanlığı'na yürümesi yasak” şeklinde konuştu.
Yapımcısının gözaltına alınmasına neden olan ‘Sessiz İstila' filmine de göndermede bulunan Yılmaz Özdil, “Sessiz İstila bence yanlış. Gümbür gümbür istila bu. Gümbür gümbür, silahsız işgale uğruyor Türkiye. ‘Suriyeliler Türkiye'de kalsın’ diyenler hümanist, ‘Suriyeliler kendi ülkelerine dönsün’ diyenler hayvandan aşağı bu ülkede” diye konuştu.
Konuşmasının devamında Özdil, “Bizi kendi ülkemizde kaçak sığınmacı durumuna düşürdüler. Bunu hiçbir Türk vatandaşının kabul etmemesi lazım” ifadelerini kullandı.
Aykırı
Ülkeyi bu zihniyet yönetiyor!609 izlenme
Sürekli Düşünen Biriyseniz ve Bu Yüzden Uykularınız Kaçıyorsa Mutlaka Okuyun!33 izlenme
2020'de çiftçiye ödenen paranın 3 katı fazlasının; Rus, Kanada, Arjantin, Ukrayna, Brezilya çiftçisine ödendiği ortaya çıktı!58 izlenme
O illerde mahalle ve binalar karantinaya alındı!91 izlenme
Milli Eğitim Bakanı gerici müfredatı onayladı29 izlenme
TRT'de zam saltanatı!127 izlenme
Vatandaşa destek kısıldı bütçe kamuya aktı18 izlenme
Bu sefer Afrikalı göçmenler denetimlerden rahatsız oldu: Görevini yapan Türk polisini böyle tehdit ettiler41 izlenme
Berat Albayrak bu rakamlara baksın!
Ali Mahir Başarır'dan siyaseti sallayacak iddia: "İnsanların midesini bulandıracak olaylar çıkacak"
Muratpaşa Belediyesi, salgın sonrası gıda krizi riskine karşı boş arazilere mısır ekti !
ROKETSAN ihalesi 'FETÖ ile iltisaklı' şirkete verildi!