Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun kiralanan araçlarla ilgili soru önergesini yanıtlarken, 20122020 yılları arasında 399 adet araç kiralandığını açıkladı. Kasapoğlu'nun yanıtına göre 20142018 arasında azalma gösteren kiralık araç sayısı 2020’de yeniden zirveye çıktı. Bu yıl Spor Bakanlığı’nın kiraladığı araç sayısı geçen yıla göre neredeyse yarı oranında artarak 46’ya yükseldi.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, CHP Milletvekili Tanrıkulu’nun 20102020 yılları arasında kiralanan araçlar ve maliyetinin açıklanması için kendisine yönelttiği soru önergesini yanıtladı. Bakan Kasapoğlu, 20122020 yılları arasında 399 aracın kiralandığını belirterek, “Bütçede yer alan söz konusu ödeneklerin etkili, ekonomik ve verimli olarak kullanılmasına azami özen gösterilmektedir” dedi.
Bakanlığın yanıtına göre, 20142018 arasında azalma göstere kiralık araç sayısı 2020’de yeniden zirveye çıktı. Bu yıl Spor Bakanlığı’nın kiraladığı araç sayısı geçen yıla göre yüzde 40 artarak 46’ya yükseldi.
Kasapoğlu’nun yanıtına göre Spor Bakanlığı’nın yıllar itibariyle kiraladığı araçlar şöyle:
“2012 yılında 46,
2013 yılında 61,
2014 yılında 42,
2015 yılında 42,
2016 yılında 38,
2017 yılında 44,
2018 yılında 29,
2019 yılında 33,
2020 yılında 46.”
Sinan Ateş cinayetinde yeni iddialar: Cinayetten 4 gün önce Soylu'yla görüşmüş!58 izlenme
Dolar/TL 7,68'in üstüne çıktı! İşte piyasalarda son durum...51 izlenme
Cumhurbaşkanlığı’ndan arandı: Erdoğan Ayşe Ateş ile ne zaman görüşecek?25 izlenme
Kaftancıoğlu Açıkladı: Sandıkta usulsüzlük girişiminde gözaltına alındı!42 izlenme
İYİ Partili Başkan, toplu taşıma aracı almak için makam araçlarını satışa çıkardı!129 izlenme
AKP'li belediye başkanı bakanlığı suçladı! "Projeyi bakanlığa sunmuştum"78 izlenme
17 yıl boyunca AKP'ye oy verdiğini belirten esnaf 'Ellerim kırılsın, isterlerse assınlar beni!'115 izlenme
Kızılay'da bazı müdürlerin personelinin olmadığı ortaya çıktı37 izlenme
Vatandaş 'Herkes konuşmaya korkuyor. Ben artık korkmuyorum. 5 liranın hesabını yapar olduk' diyerek isyan etti !
AKP'ye oy veren yurttaş Halk Ekmek büfelerinin engellenmesine isyan etti! 'İyice delirdiler, yazıklar olsun!'
AK Parti yol haritasını hazırladı, sahada çalışmalar başladı
Denizbank Genel Müdürünün 'Uzaylı' videosu Fatih Terim fonu sebebi ile yeniden gündem oldu