Home
29 Ekim 2018 ( 205 izlenme )
Reklamlar

Yobaz mizah dergisi Cumhuriyete saldırdı!

Sık sık kamuoyundan tepki çeken yobaz mizah dergisi Misvak bu kez Türkiye Cumhuriyeti’ne saldırdı.


“29 Ekim” etiketiyle sosyal medya hesabından iki “karikatür” paylaşan gerici dergi, sosyal medya kullanıcılarının büyük tepkisini çekti.

Cumhuriyet’le sözde mizahla saldırmaya çalışan dergi, paylaştığı “karikatür”de “Halifeliği kaldırmışız… Birliklerini bozmuşuz. Alfabelerini değiştirip geçmiş ile bağlarını kopartmışız… Adamlar bunu bayram diye kutluyorlar” ifadelerini kullandı.

Karikatür o kadar çok tepki topladı ki sosyal medyada “MisvakKapatılsın”kampanyası başlatıldı. Söz konusu karikatür de gelen tepkilerin ardından silindi.

İşte o skandal paylaşım:

https://odatv.com/yobazmizahdergisicumhuriyetesaldirdi29101835.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Savcılık düğmeye bastı, serbest bırakılan gazeteciler bir bir gözaltına alındı! AKP'li başkan oğlunu belediyede işe soktu, bakın kendini nasıl savundu! TBMM'de 'orman yangınlarının araştırılması' önergesi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi! AKP'de görev almış isimlerden flaş anket: Oylar eridi, seçmen tepkili!