Kılıçdaroğlu paylaşımında “Benim için değil, kendiniz için geleceksiniz sandıklara gençler. 28 Mayıs, gençliğinizi geri almak için son şanstır. Bu sizin için yaşama sevinci referandumudur. Vatanını seven gelsin!” ifadelerini kullandı.
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu aynı paylaşımda birde video yayınladı.
Yayınladığı videoda ise “Sen beni sevsen de sevmesen de kabulüm. Ama geleceğin için karar ver. Sana gençliğini unutturup, işsiz güçsüz parasız bırakanlar mı gelsin? Unutma o oyu benim için değil, kendin için vereceksin. Vatanını seven sandığa gelsin.” dedi.

Yeniçağ
Kılıçdaroğlu'na oy verecek olan AKP'li üst düzey kişi kim? Ünlü bir yazarı arayıp Erdoğan'ın gerçek oy oranını da açıkladı
Asgari ücret zammında kimse bunu beklemiyordu: ‘Hayırlı uğurlu olsun’ diyerek açıkladı
Uşak valisinin yeni görüntüleri daha vahim ! Sokağa çıkma yasağı yokken, kendi kafasından vatandaşa para cezası keseceğini söylüyor !
Kahramanmaraş'taki okul saldırganına ait yeni görüntüler ortaya çıktı
Üniversitede kayıt skandalı! Düşük puanlı yabancı öğrenciler tıp fakültesi, diş hekimliği gibi yüksek puanlı bölümlere alınmış!
Mersin'de Covid-19 pozitif olan öğrencilerin derse girmesinin ardından tüm sınıf karantinaya alındı!
Atanmış Genel Başkan Kılıçdaroğlu yönetiminden bir ihraç talebi daha
Başkan kızını özel kalem müdürü yaptı!
Abdulhamit'in torununa sahte diploma soruşturması: Atatürk ve Kemalizm karşıtlığıyla gündeme gelmişti
Sezen Aksu’nun ‘Avcı’ şarkısı 50’den fazla dile çevrildi!