Kış hazırlıklarının başladığı Doğu Anadolu Bölgesi’nde yoksul ailelere dağıtılan kömürler internetten satışa çıktı.
İkinci el eşya satan platformlarda ilana koyulan yardım kömürünün tonu 10002000 TL’den alıcı buluyor.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığı ile yoksul ailelere dağıtılan kömür torbalarını üzerinde “Para ile Satılamaz” uyarısı olmasına rağmen, yoksullar aldıkları yardım kömürlerini nakit paraya çeviriyorlar.
UCUZA YARDIM KÖMÜRÜ FIRSATÇILIĞI
İnternetten satışa sunulan yardım kömürlerinin yanı sıra bu kömürleri satın alma talebi oluşturanlar da göze çarpıyor.
Fırsatçılar ücretsiz olarak verilen ve parayla satışa çıkarılan yardım kömürünü 10002000 TL’den alırken, normal piyasada kömürün tonu kalitesine göre 40006000 TL arasında değişiyor.

KİT’leri batırırken yandaşlara ballı maaş!135 izlenme
TÜİK için şok iddia! “16 milyar dolar...”78 izlenme
Almanya’da yeni dönem: Türkler seçim sonrası endişeli35 izlenme
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 12.647 yeni vaka tespit edilirken, 40 kişi hayatını kaybetti, 13.958 kişi sağlığına kavuştu!35 izlenme
Adil Öksüz'ü yakalayayım derken '320 boş operasyon' düzenlemiş!155 izlenme
Tanıdık isme özel davetle yarım milyarlık gizli ihale!47 izlenme
Devleti CEO'lar yönetecek! Süper maaşlı bürokratlar geliyor305 izlenme
AKP'li Bakan'ın eşi için 30’dan fazla polis, 9 çakarlı araç!44 izlenme
Yenikapı’daki ‘israf sergisi’nde ikinci gün: Lüks araçlar da gelmeye başladı!
İSKİ onu da vatandaşın sırtına yüklemiş!
Barış Atay'dan Süleyman Soylu'ya saldırı sonrası gönderme! "Nerede kalmıştık?"
AB iki yüzlülüğü: Rusya yapınca terör eylemi, İsrail için 'meşru müdafaa'