Ankara Büyükşehir Belediyesi sabahın erken saatlerinde özellikle hastane önleri ve öğrencilerin yoğun olduğu bölgede dağıttığı çorbaların müfettişlerce “soruşturma konusu” yapıldığı öğrenildi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında son dönemde birbiri ardına soruşturma izinleri istenmesi dikkati çekiyor.
İçişleri Bakanlığı; Ankapark konusunda daha önce “korumada gerekli özeni göstermedi” iddiasıyla müfettiş görevlendirilmiş; yapılan inceleme sonucunda Nisan ayında düzenlenen raporda Ankara Büyükşehir’in hiçbir kusuru olmadığı tespit edilmişti.
Ancak bu rapor, Bakanlıkça uygun bulunmayarak geri gönderildi ve konunun yeniden soruşturulması için yeni müfettiş incelemesi başlatıldı.
Buna karşılık, aynı dönem Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Ankapark için yaptığı onlarca şikayetlerde Melih Gökçek hakkında hiçbir soruşturma izni verilmemiştir.
Ayrıca başka bir soruşturmada ise, Mansur Yavaş’ın Çankırı ve Karabük mitinglerinde bazı personelleri görevlendirdiği iddiasıyla inceleme başlatıldığı öğrenildi.
‘AKP’den telaşlı uyarılar… Anketler bu defa farklı sonuç mu veriyor?485 izlenme
Ferdi Zeyrek'in göreve gelir gelmez yaptığı 4 suç duyurusu41 izlenme
Avukat Feyza Altun anlattı! Ünlü fenomenin 100 milyonluk vurgunun perde arkası…31 izlenme
Yandaş spiker: Konyalı bilim adamları 6 günde borla çalışan bukalemun tank yaptı1282 izlenme
Gazze'de ölü sayısı 13 bine yükseldi26 izlenme
Türkiye'de sitelerde aidat göçü büyüyor: Sadece İstanbul'da 117 bin kişi taşındı11 izlenme
Türkiye’nin yıllardır kanayan yarası: O davalar ya beraatla ya da düşme kararıyla sonuçlandı32 izlenme
Hatay Armutlu'da yürümek isteyen cihatçılar, mahalle halkı tarafından dövüldü !6850 izlenme