Ankara Büyükşehir Belediyesi sabahın erken saatlerinde özellikle hastane önleri ve öğrencilerin yoğun olduğu bölgede dağıttığı çorbaların müfettişlerce “soruşturma konusu” yapıldığı öğrenildi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında son dönemde birbiri ardına soruşturma izinleri istenmesi dikkati çekiyor.
İçişleri Bakanlığı; Ankapark konusunda daha önce “korumada gerekli özeni göstermedi” iddiasıyla müfettiş görevlendirilmiş; yapılan inceleme sonucunda Nisan ayında düzenlenen raporda Ankara Büyükşehir’in hiçbir kusuru olmadığı tespit edilmişti.
Ancak bu rapor, Bakanlıkça uygun bulunmayarak geri gönderildi ve konunun yeniden soruşturulması için yeni müfettiş incelemesi başlatıldı.
Buna karşılık, aynı dönem Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Ankapark için yaptığı onlarca şikayetlerde Melih Gökçek hakkında hiçbir soruşturma izni verilmemiştir.
Ayrıca başka bir soruşturmada ise, Mansur Yavaş’ın Çankırı ve Karabük mitinglerinde bazı personelleri görevlendirdiği iddiasıyla inceleme başlatıldığı öğrenildi.
Bugün ABD’ye gidemeyen Berat Albayrak evlendiğinde ABD’de yaşama hayali kuruyordu359 izlenme
Bir Atatürk adı daha silindi! Antalya Stadı’nın adı ‘Corendon Airlines Park’ oldu73 izlenme
İmamoğlu'nun yeni mesajını avukatı paylaştı: "Milletin iradesi bir kişiden büyüktür"45 izlenme
2 aylık bebeği döven cani babanın 20 yıl hapsi isteniyor!75 izlenme
Haritadaki renkler değişirse ne olacak? Bilim Kurulu üyesi açıkladı65 izlenme
Sabah Gazetesi’ne neler oluyor? Dün Özgür Özel röportajı, bugün CHP’li belediye başkanını kutladılar36 izlenme
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca corona tablosunu açıkladı: Toplam vaka sayısı 214.993’e, can kaybı ise 5.402’ye yükseldi!90 izlenme
İktidar saraya, yandaş ise ranta doymuyor34 izlenme
Kılıçdaroğlu: Erdoğan Ailesi Türk savunma sanayisini ele geçirmeye çalışıyor
CHP'den Soylu çağrısı: "Dokunulmazlığı kaldırılıp yargılansın"
İbretlik olay! Adana'da silahla arkadaşlarına şaka yapmak isteyen kişi yanlışlıkla kendisini vurdu
Bunlar mı ılımlı? Şiddete ve infazlara başlayan Taliban, eğlence parklarını ve spor sahalarını ateşe veriyor!