Başvuruları değerlendiren YSK, İstanbul’un Bahçelievler, Ümraniye ve Pendik ilçelerinde CHP’nin “oyların yeniden sayılması” talebini reddetti.
DEM Parti’nin Bitlis, CHP’nin de Nevşehir’in Avanos ilçesinde belediye başkanlığı seçimindeki “oyların yeniden sayılması” talebi de YSK tarafından kabul edilmedi.
Öte yandan AKP, Ordu’da İl Seçim Kurulu’nun bazı ilçelerde oyların yeniden sayılmasına ilişkin kararına itiraz etti.
YSK, Gölköy, Kumru ve Gülyalı’da oyların yeniden sayılmamasına; İkizce, Perşembe, Mesudiye, Çamaş, Gürgentepe, Kabataş, Ünye’de ise oyların yeniden sayımının devamına karar verdi.
Kaynak: TELE1
Şaban Sevinç'in, İstanbul'daki 25 CHP ilçe başkanının, değişimcilerin adayı Özgür Çelik'i desteklediğini açıklaması programda gergin anlara neden oldu42 izlenme
Erdoğan'ın 'hocası'ndan seçim fetvası27 izlenme
İşte 50 yıl önce Deniz Gezmiş138 izlenme
Uzmanlar kuşların göç yolu üzerine ‘Yapmayın’ diye uyarmıştı! İstanbul Havalimanı’nda leylek alarmı32 izlenme
Sedat Peker SADAT iddialarını gündeme getirmişti, Nevzat Tarhan 30 Ağustos'ta isminden dolayı Athena'yı hedef aldı!29 izlenme
Bizdeki yargı mensupları ve ABD'deki yargı mensupları !1050 izlenme
AKP’li Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, İmamoğlu'nu ağırlayan muhtarın ofisini kapatıp tehdit etti! “Sana bir şey söyleyeyim mi? Elimde kalırsın”40 izlenme
Pazar fiyatları hem halkı hem de esnafı isyan ettirdi31 izlenme
Minguzzi davasının seyrini değiştirecek gelişme! Sanığın ceza ehliyet raporu çıktı
Çerçioğlu'nun aile şirketini AKP de kurtaramadı!
Öğrencilerle İlber Ortaylı arasında Nurettin Yıldız tartışması: "Sus bakayım Türkçe'ni anlamıyorum. Bu protestoyu bitirin artık. Bu okulun kapanmasını ya da idaresinin değişmesini istemiyorum"
Dikkat çeken karşılaştırma! "Ayşe Buğra'nın aldığı uluslararası atıf sayısı 5776, iktidarın atadığı 71 rektörün ise 0"