Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Türklere 10 Yunan adasında uygulanacak vize muafiyetinin mart ayında başlayacağını açıkladı. Türk turistlere 10 adaya girişte vize kolaylığı sağlanacak bu uygulamanın marttan itibaren başlaması planlanıyor. Başbakan Miçotakis, bu anlaşmanın sürekli olacağına inandığını ifade etti.
Bu anlaşma ile Türk vatandaşları, turistik seyahatlerinde belirtilen 10 Yunan adasına vize almadan girebilecekler. Anlaşmanın tüm ilkbahar ve yaz boyunca geçerli olması planlanıyor. Bu gelişme, Türk turistlerin Yunan adalarına daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlayacak ve turizm sektöründe hareketlilik yaratabilecektir.
Başbakan Miçotakis ayrıca Türkiye ile Yunanistan arasındaki ilişkilerin normalleştiğini, ticaretin artırılması için diyaloğun geliştirildiğini ve düzensiz göçmen sorununda işbirliğinin güçlendiğini vurguladı.
'Evini Kurtlar Vadisi yapımcısına verdi, şimdi çadırda yaşıyor!'461 izlenme
Diyanetin sitesinden: Müslüman yılbaşı kutlamaz!172 izlenme
Narin Güran duruşmasında dikkat çeken anlar: Narin’in babası eşini alnından öptü oğluna sarıldı32 izlenme
İçişleri Bakanlığı'ndan Cengiz Holding'e milyonlarca liralık ihale!100 izlenme
Son KHK'deki talan maddesi: Vergiler bakın nereye gidecek?577 izlenme
Peker’den ilginç paylaşım: “Bir tripoda, kameraya yenileceksiniz!”51 izlenme
Kar bastırdı, eğitime 1 günlük ara verildi: İşte 30 Aralık günü okulların tatil olduğu iller...16 izlenme
‘Sadi Güven’in gerçekten iptale karşı oy kullandığına inanmamız mümkün mü?’112 izlenme
Ücretsiz tavuk projesinde AKP'li belediyelere izin veren Bakanlık, CHP'ye 'dur' dedi!
Fernas Madencilikten işçilere gönderilen mesajlar ifşa edildi!
İYİ Parti çalkalanıyor: Bahadır Erdem istifa etti
Ekrem İmamoğlu: "İktidar rant uğruna su kaynaklarını toprağını feda ediyor"