Polis memuru Şeyda Yılmaz’ı öldüren ve 26 suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçti’nin çetesi "Casperlar", sosyal medyadan bir açıklama yaparak gündeme oturdu. Çete, Geçti’nin avukatlık ve cezaevi masraflarını karşılayacaklarını belirtirken, "Annesi çıkıp aslan oğlu hakkında saçma sapan açıklama yapmış. Biz Yunus Emre Geçti’nin avukatlık ve cezaevindeki bakımlarını karşılarız, kimseye ihtiyacımız yok" dedi. Ayrıca çete, adliyeye sevk sırasında Geçti’ye yapılan muameleyi Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne (AİHM) şikayet edeceklerini duyurdu.
İstanbul Ümraniye’de polis memuru Şeyda Yılmaz’ı öldüren Yunus Emre Geçti’nin çetesi "Casperlar" sosyal medyada yaptıkları açıklamayla desteklerini açıkça ortaya koydu. “Bildiğiniz üzere bir savaşın içindeyiz ve intikamımız için geçtiğimiz haftalarda Bahçelievler Devlet Hastanesi'ne istemeden de olsa bir saldırı yapmak zorunda kaldık, asker ve polis yaralandı. Hastane saldırısında motoru temin eden kişi 'Yunus Emre Geçti' kardeşimizdi. Karakolda bunu öğrenen polisler kendisine eziyet ve zulüm etmeye çalıştılar,” denilen açıklamada, Geçti’nin avukat masraflarını ve cezaevindeki ihtiyaçlarını kendilerinin karşılayacağını, kimseye ihtiyaçlarının olmadığını vurguladılar.
Açıklamanın devamında, “Emre kardeşimiz de karakoldan firar ederek bir polise hakkını vermiştir. Bütün alem bizi kardeşlerimize sahip çıkmamızdan tanır. Yunus Emre’nin silahşör olduğunu da herkes bilir. Annesi çıkıp aslan oğlu hakkında saçma sapan açıklama yapmış. Biz Yunus Emre Geçti’nin avukatlık ve cezaevindeki bakımlarını karşılarız, kimseye ihtiyacımız yok,” ifadeleri kullanıldı. Çete, ayrıca Geçti’ye kötü muamele yapan polisleri AİHM’e şikayet edeceklerini duyurdu.
Açıklamanın altında Ersin Gözgü, Hamuş Atız ve Zuhat Altunç isimlerinin yer aldığı da görüldü.
İstanbul Ümraniye’de, motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan Yunus Emre Geçti, yaşanan arbede sırasında ateş açarak polis memuru Şeyda Yılmaz’ın ölümüne ve biri polis olmak üzere iki kişinin yaralanmasına sebep olmuştu. 19 yaşında ve 26 suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçti, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
Sözcü
Çernobil sinyal göndermeyi durdurdu: Ukraynalı personel hala mahsur46 izlenme
Araba almaya gittiği Hatay depreminde hayatını kaybetti.31 izlenme
Marmaris açıklarında meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki deprem, bölgedeki evlerin kamerasına yansıdı31 izlenme
Türk Yıldızları'ndan nefes kesen uçuş29 izlenme
Narin soruşturmasında yenge için ek gözaltı kararı42 izlenme
İstanbul'daki tarikat yurdunda yaşanan cinsel istismar skandalında yeni gelişme: İlk değilmiş37 izlenme
Seçime kısa süre kala on binlerce kutu biber gazı alımı31 izlenme
Dilan ve Engin Polat Breaking Bad hayranı çıktı: Güzellik merkezleri üzerinden kara para aklamanın nasıl yapıldığı yıllar önce dizide böyle anlatılmış49 izlenme
İmamoğlu’nun avukatının tutuklanmasına tepki yağıyor
Apple'ın İrlanda'ya 13 milyar euro vergi ödemek zorunda kalıp kalmayacağı belli olacak
Yeni satışlar da yolda: Köprüleri konuşurken 57 bin metrekarelik arazi gitti
Çorlu'daki tren faciasında 'asıl kusurlu' bulunan 4 kişi serbest bırakıldı!