Home
11 Kasım 2019 ( 265 izlenme )
Reklamlar

Yurt dışı yasağı kaldırılan Arınç’ın damadının avukatlık masrafını devlet ödeyecek!


TBMM eski Başkanı, Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter, FETÖ üyeliği iddiasıyla yargılandığı davadan beraat ederken, gerekçeli karar ile birlikte yurt dışına çıkış yasağı kaldırıldı.


Avukatlık masrafları için harcadığı 5 bin 450 liranın da, hazine tarafından kendisine geri ödenmesi kararlaştırıldı. Sözcü’den Asuman Aranca’nın haberine göre kararda gözaltı ve tutuklu kaldığı günler için tazminat davası açabileceği de vurgulandı. Yeter’in cezalandırılması için şüpheden uzak, kesin delil elde edilemediği ve eylemlerinin yoğunluk taşımadığı gerekçesiyle delil yetersizliğinden beraatine karar verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ekrem Yeter hakkında verilen beraat kararın bozulması istemiyle istinafa başvurdu.

https://www.abcgazetesi.com/yurtdisiyasagikaldirilanarincindamadininavukatlikmasrafinidevletodeyecek54457

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Çalışan emeklilere de 5 bin TL ikramiye verilmesi için son bir adım kaldı Tepkilere rağmen 325 milyon TL'ye satılan Kırşehir Şeker Fabrikası'nda üreticiler ile fabrika yönetimi arasındaki kavgada yumruk ve tekmeler havada uçuştu! İşte yoksulluğun fotoğrafı! 'Çocuğunun yırtık patiğini ayakkabı tamircisine götürdü' Suriyeli sığınmacıdan CHP hakkında skandal sözler! 'AKP'ye hepimiz destek olmalıyız. CHP aleyhinde çalışmalıyız!'