Yusufeli Barajı'nda yüzücülerden yürek yakan eylem: Narin için adalet talebi

31 izlenme 15 Eylül 2024
Reklamlar

Artvin'in Yusufeli ilçesinde yaşayan profesyonel yüzücü Hadi Katkat (59) ve Hasan Heke (71), Diyarbakır'da 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran için yürek yakan bir eylem gerçekleştirdi. Türkiye'nin en yüksek barajı olan Yusufeli Barajı'nda yaklaşık 13 bin kulaç atan ikili, barajın bir kıyısından diğer kıyısına yüzerek çocuk cinayetlerine dikkat çekti.



Barajın ortasında "Narin kızımız için adalet istiyoruz" yazılı bir pankart açan Katkat ve Heke, bu acı olayın bir daha yaşanmaması için tüm Türkiye'yi duyarlı olmaya davet etti. İkili, yaptıkları bu anlamlı eylemle hem Narin'in ailesine destek olmak hem de çocukların daha güvenli bir dünyada yaşaması için farkındalık yaratmayı amaçladı.

Kaynak: DHA


Gerçek Gündem

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Rüşvet iddiaları ile gündem olan Serik Belediyesi’nde bir skandal daha! Sınavsız memur alınmış! ABD Yüksek Mahkemesi Erdoğan’ın korumalarıyla ilgili karar verdi AKP’nin kalesi Üsküdar’da, İBB'nin Kent Lokantası'nın önünde ucuz yemek kuyruğu İmamoğlu'ndan Erdoğan'a israf yanıtı: "Cumhurbaşkanı mı bana kamu hakkını, korumayı öğretecek? Sen 8 uçak kullanıyorsun bu ülkede! İsrafın kitabını yazdılar"