Zabıta Adapazarı'nda ıhlamurlarını aldı, 80 yaşındaki adam sinir krizi geçirdi !

248 izlenme 01 Eylül 2017
Reklamlar

Adapazarı'nın en işlek caddesinde yer tezgahında ıhlamur satmaya çalışan yaşlı adam, zabıta görevlilerinin müdahale edip ıhlamurlarını alınca sinir krizi geçirerek ağladı.

Gözyaşlarına boğulan yaşlı adamı teselli etmeye çalışan vatandaşlar, zabıta ekiplerine tepki gösterdi. Yaşlı adam ise, “Onlar benim çocuklarımın rızkıydı. Ben bu yaştan sonra para kazanmaya çalışıyorum emeğimi geri verin. 80 yaşındaki adamın malını almak nedir. Benim çocuklarım doymasın mı?” diyerek uzun süre ağladı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu gözaltısı dengeleri değiştirdi: Aksakallı dedenin imzası olay oldu! Limanlarla ilgili düzenleme Meclis’ten geçti! Sözleşme süreleri 49 yıla uzatılacak 'Yenidoğan çetesi' skandalı büyüyor! Anadolu'dan peş peşe ihbarlar geldi Memleketin hali işte bu! ABD'li bir kadın, 3099 dolar istenen kanal tedavisini uçak bileti ve Türkiye'de '1 hafta tatil' dahil 1167 dolara yaptırdı!