Gazeteci Yavuz Oğhan, Rus haber ajansı Sputnik ve RS FM'deki programlarının bitirildiğini açıkladı. Sansüre gazeteci Zafer Arapkirli'den tepki geldi.
Ahmet Davutoğlu ile kişisel YouTube kanalında söyleşi yapan Yavuz Oğhan'ın RS FM'deki programına son verildi. Oğhan ayrıca kendisiyle birlikte İsmail Saymaz ve Akif Beki'nin yaptığı "söylemesibizden" programının da artık RS FM’de yayınlanmayacağını açıkladı.
Gazeteci Zafer Arapkirli sansüre sessiz kalmadı. Arapkirli kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile RS FM'den ayrıldığını duyurdu. Arapkirli, "RSFM İLE BURAYA KADAR..mış 3 yılı aşkın bir süredir her sabah 07.0009.00 arası sizlerle SEYRİ SABAH eylediğimiz @rsfm978 ile yollarımızın ayrıldığını, ben de duyurmak isterim. Özgürce, onuru ile gazetecilikyayıncılık yapmak isteyene yer mi yok? Mekan mı yok? Görüşürüz" diye yazdı.

http://www.krttv.com.tr/gundem/zaferarapkirlisansuruprotestoettih8857.html
'Verdiğiniz oydan pişman mısınız?' anketi: Çıkan sonuçlar herkesi şaşırttı61 izlenme
Kerem Kınık'ın kızı hakim karşısına çıktı: Ölümüne neden olduğu gencin ailesi tepki gösterdi!35 izlenme
İçişleri Bakanlığı MHP'li Belediye Başkanı, MHP'li ve AKP'li meclis üyeleri hakkında yolsuzluk soruşturması başlattı!96 izlenme
Binlerce kişiye havadan maaş!73 izlenme
Madımak katliamında 29 yıl sonra gelen itiraf!46 izlenme
Apartmanında fazladan 16 daire, 25 hayali seçmen tespit eden vatandaşın itirazı geri çevrildi!46 izlenme
Kırıkkale'de AKP'ye oy vermeyen köyler yolsuz ve susuz bırakılmış!358 izlenme
Suriyeli çocuklara 234 milyon!182 izlenme